TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Montella; Başakşehir finalde kaybetsin

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2023 17:13
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2023 17:13
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Montella; Başakşehir finalde kaybetsin

Serhat ŞANLI

ADANA (İLKHABER) – Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında oynanan Medipol Başakşehir maçı sonrası konuşan Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi.

Kendi evinde oynadıkları sezonun son maçında galibiyet ile ayrılmak istediklerini belirten Montella, “Bugün taraftarlarımız çok güzel bir pankart açtılar. Onlara tekrar tekrar teşekkür ediyorum Sonuna kadar destek verdikleri için. Bugüne kadar deneyimlediğim en güzel taraftar gruplarından biri.

Maçı kaybettiğimiz için üzgünüz. İyi bir kapanış yapmak isterdik. Yine de futbolcularımı tebrik ederim sonuna kadar kovaladılar. Fazla pozisyona girdik Ama gollerimizi atamadık. Tabi biraz egoist olmak gerekirse Başakşehir bugün kazansın, finalde de kaybetsin isterdim. Ligi 4. bitirmeyi garantiledik. Fenerbahçe de bize izin verirse Avrupa'ya gideceğiz" dedi.

EMRE BELÖZOĞLU ADANA DEMİRSPOR GÜÇLÜ BİR TAKIM

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu da Adana Demirspor’un güçlü bir ekip olduğunu belirterek, “Çok güzel bir maç oldu. Ama burada teknik adamlar için defansif anlamda sorgulanması gereken bir maçtı. Çocukları tebrik ediyorum. 3 tane genç oyuncu oynattık. Elimizden geldiğince gençlere şans vermeye çalışıyoruz. Bugün Berkay ilk yarıda çok iyi oynadı. Deniz maçın tamamında çok iyi oynadı. Allah yollarını açık etsin.

Rakibimiz kendi sahasında güçlü, çok samimi söylüyorum ön bloğu büyük takım kalibresinde olan bir takım. Her oyuncumuzun 2-3 gol atabileceği bir pozisyona girdik, biz de formasyonel ufak bir değişiklik yaptık onlar bunu beklemiyordu. Güzel bir maç oldu. Ben mutluyum, 3 tane genç oyuncumuz oynadı. Onların performansları mutluluk vericiydi." Diye konuştu.

STAMBOULİ: GEÇTİĞİMİZ MAÇLARA GÖRE DİRENÇLİ DEĞİLDİK

Mavi-lacivertlilerin kaptanı Benjamin Stambouli, iyi mücadele ettiklerini söyledi. Stambouli, “Mücadelemiz iyiydi ancak geçtiğimiz maçlara göre dirençli değildik. Daha önceki maçlara göre yüzde 4-5 daha kötüydük. Buna rağmen birçok pozisyon yakaladık. Galibiyette alabilirdik ancak olmadı. Futbol bu işte” dedi.

BADOU NDİAYE: İYİ BİR SEZON OLDU

Bu sezon performansıyla dikkat çeken Badou Ndiaye de iyi bir sezonu geride bıraktıklarını belirterek, “Sezona baktığımızda gurur duymalıyız. Bugün karşılaştığımız Başakşehir'in güçlü bir takım olduğunu biliyorduk. Evimizde sezonu güzel bitirmek için bir istek vardı ancak sonuç istediğimiz gibi oldu. Sezona baktığımızda kendimizle gurur duymalıyız. Güzel bir sezon geçirdik ve ligi dördüncü sırada bitirdik." Sözlerine yer verdi.

MONTELLA ADINA AÇILAN PANKARTI SELAMLADI

Adana Demirspor taraftarı Başakşehir maçında; 'Başımızı dik tutan mükemmel takıma L'aeroplanionu Montella Adana Demirspor taraftarlarına ve her şeyin mimarı Murat Sancak'a selam olsun' pankartı açtı. Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella da kendi adına açılan pankartın önüne gelerek taraftarları selamladı.

MONTELLA’DAN TARAFTARA TEŞEKKÜR

Taraftar hakkında konuşan Montella, "Taraftarlara teşekkür ediyorum. Bu maç iç sahadaki son maçımızdı, gelecek ne gösterir bilmiyorum. Buradan bütün taraftarlarımıza tek tek çok teşekkür ediyorum." Dedi.

MOREL’İN İLK GOLÜ

Adana Demirspor'un başarılı defans oyuncusu Jorge Morel, Başakşehir maçında attığı golle Mavi-Lacivertli forma ile ilk kez gol ile tanıştı. Bu sezon devre arasında transfer edilen ve 11. resmi maçına çıkan 25 yaşındaki futbolcu maçın 48.dakikasında kafa ile topu ağlara gönderdi ve skor 2-2 oldu.

STAMBOULİ TAM 441 GÜN SONRA GOL ATTI

Başakşehir karşısında ilk 11'de başlayarak 8. dakikada attığı golle maçın gol perdesini açan mavi-lacivertlilerin kaptanı Benjamin Stambouli, Süper Lig’de 441 gün sonra gol sevinci yaşadı. Geçtiğimiz sezon ikinci yarının 29. haftasında 13 Mart 2022’de oynanan ve Sivasspor mücadelesinde gol sevinci yaşayan Stambouli, Başakşehir maçında yeniden gol ile tanıştı.

BELHANDA PENALTI KAÇIRDI

Adana Demirspor-Başakşehir maçında 61’nci dakikada Younes Belhanda penaltı vuruşundan yararlanamazken, Başakşehir’in genç kalecisi 2005 doğumlu Deniz Dilmen performansıyla büyük beğeni aldı. Kariyerinin ilk maçına çıkan genç eldiven, 9 kurtarış yaptı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.