TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nihat Kahveci'den Keskin Analiz: Galatasaray'ın Kazanmasındaki Anahtarlar ve Tartışmalı Penaltı Pozisyonu

Galatasaray'ın deplasmanda Kasımpaşa'yı 4-3 mağlup ettiği maç, futbolseverlerin dikkatini çeken birçok noktayla doluydu. Ancak maç sonrası dikkatleri üzerine çeken isimlerden biri de eski futbolcu ve futbol yorumcusu Nihat Kahveci oldu. Kahveci, maçın ardından yaptığı değerlendirmelerde Galatasaray'ın kazanmasındaki anahtarları ve özellikle tartışmalı bir penaltı pozisyonunu net bir şekilde ele aldı. İşte, Nihat Kahveci'nin çarpıcı analizi ve maçla ilgili detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2024 12:52
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2024 12:52
Kaynak: Haber Merkezi
Nihat Kahveci'den Keskin Analiz: Galatasaray'ın Kazanmasındaki Anahtarlar ve Tartışmalı Penaltı Pozisyonu

Futbolun heyecanı, sadece saha içindeki performanslarla sınırlı değil; maç sonrası yapılan yorumlar ve analizler de büyük önem taşıyor. Galatasaray'ın Kasımpaşa karşısında aldığı 4-3'lük zafer, futbolseverleri ekrana kilitleyen bir mücadeleye sahne oldu. Ancak maçın ardından, eski futbolcu ve tecrübeli futbol yorumcusu Nihat Kahveci'nin sözleri, gündemi sarsacak nitelikteydi. Kahveci, özellikle Galatasaray lehine verilen penaltı ve maçın genel performansı hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte, Nihat Kahveci'nin kaleminden Galatasaray-Kasımpaşa maçının detaylı analizi...

Nihat Kahveci'den açıklamalar

Nihat Kahveci, eski futbolcu ve futbol yorumcusu, Galatasaray'ın deplasmanda Kasımpaşa'yı 4-3 mağlup ettiği maçı değerlendirdi. Özellikle tartışmalı bir penaltı pozisyonuna net bir şekilde yaklaştı.

Kahveci, maçı şu şekilde yorumladı:

"7 gol izledik, kaçan penaltı maç izledik. Enteresan bir maç oldu. Kasımpaşa kazansa neden kazandı demem. Galatasaray da kazandı neden kazandı demem."

"Galatasaray kötü de oynasa kazanmayı biliyor ama maç 3-2 olduğunda Galatasaraylı taraftarlar 3-3 bitsin mutlu oluruzdan 3 puanı alan Galatasaray'a... Şu an otelde Fenerbahçeli futbolcular şu maçı izliyor. Şimdi çok büyük sınav onlar için."

"Icardi şöyle dedi; Bugün Kasımpaşa maçının yönetmeni benim, figüranı benim, başrolü benim... Her yerde varsın Icardi. Bu maç unutulmayacak. Çünkü bu maç kötü oynarken 3-2'den döndü."

"Kerem Aktürkoğlu, artık ben seni 1 maç övüp 3 maç eleştirmekten gerçekten yoruldum. Bugün yine çok kötüydü. Bugünkü Kerem sahada yoktu."

"Zaha'nın pozisyonu penaltı. Bundan daha net penaltı olur mu? Sorun neden kırmızı verdi mi? Orada da kural topla oynama ihtimalin yoksa bilerek rakibini engelliyorsan, tutuyorsan, çekiyorsan kırmızı diyor. Omeruo yetişebilir miydi onu tekrar tekrar izlemek lazım ama net penaltı."

"Galatasaray 9 günü iyi bir şekilde değerlendirmemiş. Orta sahalar çabuk geçildi. Torreira ki bugün Kerem Demirbay'dan daha iyi oynadı. Ben bugün temposu düşük bir Galatasaray izledim. Kasımpaşa'ya topu veren, atakları karşılamaya çalışan takım izledim. Galatasaray aktif dinlenememiş."

"Hakim'e her zaman kaliteli oyuncu dedik. Golde kestiği orta çok iyiydi."

"Mitroglou oradan hatırlanıyor işte Vinicius'u da oradan hatırlarlar sonu şampiyonluk olursa."

Kahveci, özellikle penaltı pozisyonu ve maçın genel performansı üzerine net ve detaylı yorumlar yapmıştır.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.