TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Pozantı Belediyespor, Liderlik Maçında Anadolu 19 Mayısspor'u Ağırlıyor: Başkan Çay Taraftarlara Çağrıda Bulundu

Adana Süper Amatör Lig A Grubu'nda zirvedeki başarılı performansını sürdüren Pozantı Belediyespor, bu hafta sonu Anadolu 19 Mayısspor'u konuk ediyor. Liderlik koltuğunda 32 puanla yer alan Pozantı Belediyespor, rakibi Anadolu 19 Mayısspor'u ağırlayarak namağlup liderliğini koruma hedefinde.

Haber Giriş Tarihi: 01.02.2024 11:51
Haber Güncellenme Tarihi: 01.02.2024 11:55
Kaynak: BÜLTEN
Pozantı Belediyespor, Liderlik Maçında Anadolu 19 Mayısspor'u Ağırlıyor: Başkan Çay Taraftarlara Çağrıda Bulundu

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Pazar günü Pozantı İlçe Stadı'nda gerçekleşecek kritik maç öncesinde taraftarlara çağrıda bulunarak desteklerini istedi. Takımın uyumlu performansından memnun olduğunu belirten Başkan Çay, futbolcularına güvendiğini ve sorunsuz bir süreç geçirdiklerini ifade etti.

Geçtiğimiz hafta deplasmanda elde ettikleri 4-1'lik galibiyetle moral bulan Pozantı Belediyespor, bu hafta Anadolu 19 Mayısspor karşılaşmasından puan ya da puanlar alarak liderliklerini perçinlemek istiyor. Tecrübeli teknik direktör Orhan Köziğ ve ekibinin önderliğindeki futbolcuların sporcu ahlakına uygun bir şekilde şehirlerini temsil ettiğini vurgulayan Başkan Çay, takımın moralli ve motive olduğunu dile getirdi.

Başkan Çay, 4 Şubat Pazar günü saat 14:00'te başlayacak olan maç için tüm Pozantılıları stada davet ederek, bu önemli karşılaşmada takımı yalnız bırakmamalarını ve tribünleri doldurmalarını bekledi. Pozantı Belediyespor'un liderlik mücadelesine destek vermek isteyen taraftarlar, bu kritik müsabakada takımlarına güç katmak için stadyumu doldurarak coşkularını en üst seviyeye çıkarma çağrısında bulundu.

MUSTAFA ÇAY

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.