TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Rakip Çaykur Rizespor

Yukatel Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig 2023-2024 Sezonu ilk haftasında kendi evinde Çaykur Rizespor'u konuk edecek.

Haber Giriş Tarihi: 12.08.2023 18:27
Haber Güncellenme Tarihi: 13.08.2023 18:26
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Rakip Çaykur Rizespor

Serhat ŞANLI

ADANA (İLKHABER) – Yukatel Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig 2023-2024 Sezonu ilk haftasında kendi evinde Rakip Çaykur Rizespor’u konuk edecek. Hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini bekleyen mavi-lacivertliler, kendi saha ve seyircisi önündeki maçı alıp Avrupa’da olduğu gibi ligde de istikrarlı şekilde yoluna devam etmek istiyor. Yeni Adana Stadı’nda saat 21.45’te başlayacak karşılaşmada Ümit Öztürk düdük çalacak.

Bu sene tarihinde ilk kez çıktığı Avrupa kupalarında ilk 3 maçını kayıpsız geçen ve son olarak UEFA Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında Hırvat ekibi NK Osijek’i kendi evinde 5-1’lik net skorla geçen Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig 2023-2024 Sezonunu Giresun maçıyla açacak.

Kendi evinde oynayacağı maç için tüm hazırlıklarını tamamlayan mavi-lacivertli ekip, ilk düdüğü bekliyor. Yeni sezonda lig, Avrupa ve Türkiye kupası olmak üzere üç kulvarda da iddialı olan Güney ekibi, ligde açılışta kayıp vermek istemiyor.

Performansıyla dikkat çeken Adana Demirspor, Karadeniz ekibinden 3 puanı alıp emin adımlarla ilerlemek istiyor. Hazırlıklarını tamamlayan Adana ekibi, dün Teknik Direktör Patrick Kluivert yönetiminde yapılan idman topla ısınma hareketleriyle ile başlayan antrenman, pas çalışması ile devam etti. Taktik çalışma ile antrenman son buldu. 

DÜDÜK ÜMİT ÖZTÜRK’TE

Yeni Adana Stadı’nda saat 21.45’te başlayacak karşılaşmada düdük Ümit Öztürk’te olacak. Öztürk’ün yardımcıları olarak Kemal Yılmaz ile Esat Sancaktar görev yapacak. Dördüncü hakem ise Direnç Tunusluoğlu olacak.

HENRY ONYEKURU ALFAYHA’TA GİTTİ

Bu arada Adana Demirspor’da Henry Onyekuru Suudi Arabistan Pro Lig'nden ALFAYHA - FC takımına transfer oldu. Kulüpten transfer hakkında, “Profesyonel futbolcumuz Henry Onyekuru, Suudi Arabistan Pro Lig'nden ALFAYHA - FC takımına transfer olmuştur. Kendisine kulübümüze katkılarından dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz” açıklaması yapıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.