TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Seyhanlı Halterci Avrupa Üçüncüsü Oldu

Seyhan Belediyesi’nin son yıllarda spora yapmış olduğu ciddi yatırımlar sonrasında Seyhan Belediyespor kulübü sporcusu Sara Yenigün Avrupa Halter Şampiyonası'nda silkmede 131 kg ile bronz madalya elde etti.

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2023 12:04
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2023 12:04
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Seyhanlı Halterci Avrupa Üçüncüsü Oldu

EMRE EKİCİ– Özel Haber

ADANA (İLKHABER) – Seyhan Belediyesi’nin son yıllarda spora yapmış olduğu ciddi yatırımlar sonrasında Seyhan Belediyespor kulübü sporcusu Sara Yenigün Avrupa Halter Şampiyonası'nda silkmede 131 kg ile bronz madalya elde etti.

Seyhan Belediyespor Kulübü’nde elde ettiği başarılar nedeniyle memnuniyetini dile getiren Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “Halterde ülkemizi temsil eden kadın sporcumuz Sara Yenigün’ün Avrupa üçüncüsü olması gurur vesilemiz olmuştur. Kendisini kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Silkmede bronz madalya elde eden halterci Sara Yenigün de “Avrupa şampiyonasına hocamızın vermiş olduğu program doğrultusunda çok iyi hazırlandım. İyi bir performans sergileyip bronz madalya elde ederek Avrupa üçüncüsü olmanın mutluluğunu yaşamaktayım. Önümüzdeki süreçte başarı çıtasını yükseltmek için daha çok fazla çalışacağım. Başarıya giden yolda desteğini esirgemeyen Seyhan Belediye Başkanımız Akif Kemal Akay’a teşekkür ediyorum” diye konuştu

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.