TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şimşek dikkatini kalan 8 maça çevirdi

Trendyol Süper Lig'inde geride kalan 30 maçta 39 puan toplayan ve 9’ncu sırada yer alan Yukatel Adana Demirspor, kalan 8 maça odaklandı.

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2024 16:27
Haber Güncellenme Tarihi: 21.03.2024 16:27
Kaynak: Haber Merkezi
Şimşek dikkatini kalan 8 maça çevirdi

Trendyol Süper Lig'inde geride kalan 30 maçta 39 puan toplayan ve 9’ncu sırada yer alan Yukatel Adana Demirspor, kalan 8 maça odaklandı. Avrupa hedefi için ilk 5 içerisine girmenin hesabını yapan mavi-lacivertliler, azami puanları toplayıp ilk 5 içerisinde yer almak istiyor.

İLKHABER Gazetesi'nden Serhat Şanlı'nın haberine göre; Süper Lig’de 30 hafta geride kalırken, milli maçlar nedeniyle lig önümüzdeki hafta kaldığı yerden devam edecek. Geçtiğimiz sezonu 4. Sırada tamamlayan ve Avrupa kupalarına katılarak, Konferans Ligi play-off hattına kadar devam eden Adana Demirspor, bu sezon yine Avrupa kupalarına katılmayı hedefliyor.

Ligde 39 puan ile 9. Sırada yer alan ve 5’inci sıradaki Kasımpaşa ile arasındaki puan farkını 4’e kadar indiren mavi-lacivertliler, kalan 8 haftalık periyoda odaklandı. Milli maç arası sonrası zorlu Fenerbahçe deplasmanına çıkacak olan Adana Demirspor, ardından 32. Hafta maçında Kayserispor ekibini konuk edecek.

Şimşek dikkatini kalan 8 maça çevirdi 2

Ligin 33. haftasında ise Samsunspor deplasmanına çıkacak olan Adana ekibi, ardından 34. haftada bu kez Galatasaray’ı konuk edecek. Galatasaray sonrasında 35. haftasında İstanbulspor deplasmanına gidecek, oradan da 36. hafta maçında Gaziantep ile kendi evinde oynayacak.

Şimşek dikkatini kalan 8 maça çevirdi 3

Ardından 37. hafta maçında Antalya deplasmanına gidecek olan Adana Demirspor, sezonun son haftası kendi evinde Başakşehir ile karşılaşacak. Adana ekibinin kalan maçlarda en zorlu olanları zirve yarışı içerisindeki Fenerbahçe ve Galatasaray maçları olacak.

Sezonun ilk 10 haftası ilk 3’te yer alan ve sonrasında yaşadığı puan kayıplarıyla hedeften uzaklaşan Adana Demirspor, son üç hafta ise çıkışa geçti. Bu çıkış ile moralli olan mavi-lacivertli ekip, kalan maçlardan maksimum puanları toplayıp yeniden ilk 5 içerisinde yer alarak Avrupa kupalarına katılmak istiyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.