TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şimşek tura odaklandı

Haber Giriş Tarihi: 29.08.2023 18:12
Haber Güncellenme Tarihi: 29.08.2023 18:12
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Şimşek tura odaklandı

Serhat ŞANLI

ADANA (İLKHABER) – UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-off rövanş maçında kendi sahasında oynayacağı Genk maçına odaklanan Yukatel Adana Demirspor, mutlak turu geçmenin hesabını yapıyor. Yoğun tempoda maç hazırlıklarını sürdüren mavi-lacivertliler, rakibe hiç şans vermek istemiyor.

Bu sezon hem ligde, hem de Avrupa’da boy göstermenin hesabını yapan Yukatel Adana Demirspor, tüm dikkatini kendi sahasında Genk ile oynayacağı UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-off rövanş maçına çevirdi. Saha ve seyircisi önünde oynayacağı maçtan mutlak galibiyet hedefleyen mavi-lacivertliler, sıkı antrenman programıyla hazırlanıyor.

Adana ekbi, Teknik Direktör Patrick Kluivert’ın yönetiminde çalışmalarını sürdürürken, dün yapılan idman topla ısınma hareketleriyle ile başlayan antrenman, pas çalışması ile devam etti. Taktik çalışma ile antrenman son buldu. 

GRUP MAÇLARI 21 EYLÜL – 14 ARALIK TARİHLERİ ARASINDA

Adana Demirspor, play-off turunu geçmesi durumunda 1 Eylül Cuma günü kura çekimine katılacak. UEFA Avrupa Konferans Ligi grup aşaması 8 gruptaki 32 takımdan oluşacak. Gruplar, play-off turunun 22 kazananı ve Avrupa Ligi play-off turunda elenerek gelen 10 takımın katılmasıyla oluşturulacak.

Gruplarını ilk sırada bitiren 8 takım son 16 turuna, 2. sırada tamamlayan 8 takım ise play-off turuna katılacak. Maçlar 21 Eylül - 14 Aralık 2023 tarihleri arasında oynanacak

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.