Şota Arveladze mağlubiyetin faturasını kesti! "İkinci yarıda 5 dakikada maçı kaybettik"

Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze, Süper Lig'in 12. haftasında sahalarında 2-0 kaybettikleri Göztepe maçının ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu. İlk yarıda oyunu kontrol ettiklerini belirten Arveladze, "Birbirinden çok farklı iki devre oynadık. İkinci yarıda 5 dakikada maçı kaybettiğimizi söyleyebilirim" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 09.11.2025 09:55
Haber Güncellenme Tarihi: 09.11.2025 09:56
Kaynak: Haber Merkezi
Şota Arveladze mağlubiyetin faturasını kesti! "İkinci yarıda 5 dakikada maçı kaybettik"

Trendyol Süper Lig’in 12. haftasında Kasımpaşa, sahasında ağırladığı Göztepe’ye 2-0 mağlup olarak galibiyet hasretini sürdürdü. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze, maçı ve takımının durumunu değerlendirdi.

"İLK DEVRE OYUN ELİMİZDEYDİ"

Birbirinden çok farklı iki devre oynadıklarını belirterek sözlerine başlayan Arveladze, ilk yarıdaki performanstan memnun olduğunu dile getirdi. Gürcü teknik adam, "İlk devre oyun elimizdeydi. Çalıştığımız gibi uzun değil de kısa top oynayarak oyunu elimizde tutmaya çalıştık. Genel anlamda oyun bizim elimizde göründü" şeklinde konuştu.

"BU SEZON HENÜZ MAÇ KAZANAMADIK"

Arveladze, ikinci yarıda yaşanan düşüşe dikkat çekerek, "Fakat ikinci yarıda 5 dakikada maçı kaybettiğimizi söyleyebilirim. Uzun ve hava toplarında iyi olan bir rakibe karşı oynadık" ifadelerini kullandı.

Takımın mevcut durumuyla ilgili de konuşan Şota Arveladze, oyuncularını suçlamak istemediğini belirtti. Arveladze, "Kalan maçları bu oyuncularla oynayacağız. Çalışmaya devam ediyorlar. Maalesef bu sezon henüz maç kazanamadık. İyi rakiplere karşı oynadık evet ama maç kazanmak da önemli" açıklamalarında bulundu.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.