TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sporun birleştirici gücü Ceyhan’da hayat buldu

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Adana Bölgesi Muhtarlararası Futbol Turnuvası’nda muhtarları yalnız bırakmadı.

Haber Giriş Tarihi: 13.11.2023 12:58
Haber Güncellenme Tarihi: 13.11.2023 13:11
Kaynak: İBRAHİM BAYSAL
Sporun birleştirici gücü Ceyhan’da hayat buldu

İBRAHİM BAYSAL

ADANA (İLKHABER) - Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Adana Bölgesi Muhtarlararası Futbol Turnuvası’nda muhtarları yalnız bırakmadı. Seyhan ve Ceyhanlı muhtarların karşılaşmasını izleyen Başkan Erdem, iki takıma da başarılar diledi.

Yaşamın her alanında dayanışmanın ön plana çıkmasının toplumu daha ileri noktalara taşıyacağını belirten Başkan Erdem, sporun birleştirici unsuruna inandıklarını kaydetti.

Hülya Erdem-Muhtarlar maçı (4)

Adana Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanı İbrahim Hakverdi ile birlikte maçı takip ederek, Ceyhan'da düzenlenen sosyal etkinliklere verdikleri önemi dile getiren Başkan Erdem “Adana Büyükşehir Belediyemizle birlikte Ceyhanlı komşularımızın her branşta, her spor aktivitesinde yer alması için uğraş veriyoruz. Sporun birleştirici gücüne inanıyoruz ve çocuklarımız başta olmak üzere her yaştan Ceyhanlı hemşehrilerimizi spor ve sosyal etkinlikler sayesinde bir araya getirmeye, dostluğu ve dayanışmayı pekiştirmeye özen gösteriyoruz” ifadelerini kullandı.

Hülya Erdem-Muhtarlar maçı (2)

Başkan Erdem, muhtarların demokrasinin yapı taşı olduğunu belirterek, “Muhtarlar, vatandaşlarımızın sorunlarını en yakından gören ve çözmek için çabalayan kişilerdir. Onların da spor ve sosyal aktivitelere katılmasını önemsiyoruz. Bu tür etkinlikler sayesinde muhtarlarımız birbirleriyle kaynaşıyor, dostluk ve dayanışma duyguları güçleniyor” şeklinde konuştu.

Kaynak: İBRAHİM BAYSAL

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.