TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Süper Lig yayın ihalesinde sürpriz gelişme! BeIN Sports'a Karşı Saran Medya öne çıktı

Süper Lig yayın hakları için Saran Medya'nın 140 milyon euro teklifi, beIN Sports'un geride bıraktığı bir süreçte öne çıkıyor. Ancak Kulüpler Birliği, Saran Medya'nın teklifine henüz cevap alamamanın ardından sert bir tepki gösteriyor.

Haber Giriş Tarihi: 15.02.2024 13:46
Haber Güncellenme Tarihi: 15.02.2024 13:46
Kaynak: Haber Merkezi
Süper Lig yayın ihalesinde sürpriz gelişme! BeIN Sports'a Karşı Saran Medya öne çıktı

Süper Lig'in yayın hakları için gerçekleştirilen ihalede, BEIN Sports'un teklifi geride kalırken, Saran Medya'nın 140 milyon euro'luk teklifi dikkatleri üzerine çekti. BEIN Sports'un 3 sezonluk döneminin sona ermesiyle birlikte, yeni bir yayın hakları dönemi için rekabet kızışıyor.

BEIN SPORTS'un, Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) sunduğu son teklifine rağmen, Saran Medya'nın yaptığı büyük sürpriz dikkatleri üzerine çekti. Saran Medya'nın 140 milyon euro'luk teklifiyle BEIN Medya'yı geride bırakması, yayın hakları mücadelesinde yeni bir dönemin başladığını işaret ediyor.

Ancak, TFF'nin henüz Saran Medya'nın teklifine cevap vermemesi, kulüpler birliğinde sert tepkilere yol açtı. Kulüpler Birliği, şartnameye uygun şekilde en yüksek teklifi sunan ve teminat mektubu veren Saran Medya'ya henüz geri dönüş alamamış olmalarına tepki gösterdi. Beklenen cevabın ne yönde olacağı ve yayın haklarının hangi medya grubuna verileceği ise merak konusu olarak bekleniyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.