TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tavşanlı'dan Türkiye Şampiyonası'na 15 sporcu

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde faaliyet gösteren Tavşanlı Karate Okulu ve Tavşanlı Belediyesi Spor Kulübü Karate Takımları, 10 gün sonra Adana'da düzenlenecek Türkiye Şampiyonası'na 15 sporcuyla katılacak.

Haber Giriş Tarihi: 25.01.2024 14:32
Haber Güncellenme Tarihi: 25.01.2024 14:32
Kaynak: Haber Merkezi
Tavşanlı'dan Türkiye Şampiyonası'na 15 sporcu

2018 yılından bu yana 30 farklı şehirde ve İtalya, Slovenya ile birlikte 7 farklı ülkede madalyalar kazanan kulüp, son iki yıldır 400 kulüp arasında genel klasmanı ikincilikle tamamlama başarısını sürdürüyor.

Antrenör Mustafa Oğulcan Alımcı, sporcuların Türkiye Şampiyonası'na sıkı bir şekilde hazırlandığını belirterek, "Sporcularımız, yaklaşık 10 gün sonra gidecekleri ve eğer belli bir başarıyı elde ederlerse milli takımda ülkemizi temsil edecekleri Türkiye şampiyonasına hazırlanıyorlar. Yarışma Adana'da yapılacak ve orada 15 sporcu ile katılacağız. Bu 15 sporcumuz geçtiğimiz sene Türkiye derecesi olan sporcularımız. Şu antrenman yapıyoruz, maç simülasyonu etkinliği yapıyoruz. Buradan sonra kalan zamanımızda yine kendi dojomuzda kendi salonumuzda çalışmalarımıza devam edeceğiz. Romanya'da yapılacak Balkan şampiyonasında ve Gençlik liglerinde geçen sene olduğu gibi temsil etmek." dedi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.