TFF Olağan Mali Genel Kurulu Ankara’da başladı: Kulüplerin üst düzey temsilcileri katıldı

Türkiye Futbol Federasyonu'nun 2024-2025 dönemine ait faaliyetlerinin görüşüldüğü Olağan Mali Genel Kurul Ankara’da başladı. Genel kurula TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Ali Koç, Metin Öztürk, Hakan Daltaban ve Zeyyat Kafkas gibi futbol dünyasının önde gelen isimleri katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2025 11:42
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2025 11:42
Kaynak: Haber Merkezi
TFF Olağan Mali Genel Kurulu Ankara’da başladı: Kulüplerin üst düzey temsilcileri katıldı

Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) 1 Haziran 2024 - 31 Mayıs 2025 dönemini kapsayan faaliyetlerinin ibra edilmesi amacıyla düzenlenen Olağan Mali Genel Kurulu, Ankara’da bir otelde başladı. Kurulda, TFF Denetleme Kurulu’nun hazırladığı raporlar delegelerin onayına sunulacak.

FUTBOL DÜNYASINDAN YOĞUN KATILIM

Genel kurula; TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Türk futbolunun önde gelen kulüp temsilcileri katıldı. Fenerbahçe Başkanı ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Ali Koç, Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk, Beşiktaş İkinci Başkanı Hakan Daltaban ve Trabzonspor Asbaşkanı Zeyyat Kafkas toplantıda hazır bulundu.

SÜPER LİG VE ALT LİG TEMSİLCİLERİ DE SALONDAYDI

Süper Lig kulüplerinin yanı sıra 1. Lig, 2. Lig ve 3. Lig'den de birçok kulüp başkanı ve yönetici, genel kurulda yer aldı. Mali ve idari değerlendirmelerin yapılacağı toplantının ilerleyen saatlerinde önemli açıklamaların yapılması bekleniyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.