Tottenham son dakikada yıkılmaktan kurtuldu: Wolves ile 1-1 berabere kaldı

Premier Lig’de zor günler geçiren Wolves, Tottenham deplasmanından sezonun ilk puanını çıkardı. 90+’da Joao Palhinha sahneye çıkarak Spurs’ün yenilgiden kurtulmasını sağladı.

Haber Giriş Tarihi: 29.09.2025 11:28
Haber Güncellenme Tarihi: 29.09.2025 11:28
Kaynak: Haber Merkezi
Tottenham son dakikada yıkılmaktan kurtuldu: Wolves ile 1-1 berabere kaldı

İngiltere Premier Ligi'nde Tottenham Hotspur, sahasında konuk ettiği ve ligin son sırasında yer alan Wolverhampton Wanderers ile 1-1 berabere kaldı. Ev sahibi ekip, mağlubiyetten Joao Palhinha'nın uzatma dakikalarında attığı golle kurtuldu.

İLK YARIDA GOL SESİ ÇIKMADI

Maça hızlı başlayan taraf Tottenham oldu. Ev sahibi ekip, Mohammed Kudus ile gole çok yaklaştı ancak kaleci Sam Johnstone gole izin vermedi. Kudus'un bir golü de ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. İlk yarının son anlarında ise konuk ekipten Matt Doherty'nin bir şutu direkten döndü ve takımlar soyunma odasına 0-0'lık eşitlikle gitti.

WOLVES ÖNE GEÇTİ, TOTTENHAM'I PALHINHA KURTARDI

İkinci yarıya daha etkili başlayan taraf ise Wolves oldu. Konuk ekip, ikinci yarının başlamasından 10 dakika sonra kullanılan bir köşe vuruşunun ardından Hugo Bueno'nun ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. Maçın son anlarına kadar skoru korumayı başaran Wolves karşısında Tottenham, beraberlik golünü uzatma dakikalarında buldu. Portekizli orta saha oyuncusu Joao Palhinha, ceza sahası içinde buluştuğu topu tek vuruşla ağlara göndererek maçın skorunu 1-1 olarak belirledi. Bu sonuçla puanlar paylaşılırken, Wolves ligdeki ilk puanını almış oldu.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.