TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TSYD Kupası Çukurova’nın

Tam 20 yıl sonra Çukurova Belediyesi ve Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin (TSYD) işbirliğinde düzenlenen TSYD Kupası’nı, Çukurova Belediyesi Spor Kulübü kazandı.

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2023 18:10
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2023 18:10
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
TSYD Kupası Çukurova’nın

Serhat ŞANLI

ADANA (İLKHABER) – Tam 20 yıl sonra Çukurova Belediyesi ve Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin (TSYD) işbirliğinde düzenlenen TSYD Kupası’nı, Çukurova Belediyesi Spor Kulübü kazandı. Turnuvada oynadığı 3 maçı da alan Çukurova’nın Sultanları, böylelikle sezon öncesi ilk kupasını almış oldu.

Çukurova Belediyesi ve Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin (TSYD) işbirliğinde uzun bir aranın ardından yeniden düzenlenen TSYD Kadınlar Voleybol turnuvası dün oynanan son maçlarla sona erdi. Turnuva sonunda oynadığı 3 maçı da kazanan Çukurova Belediyesi SK, kupanın sahibi oldu.

Sultanlar Ligi’nde mücadele eden 4 voleybol takımının katılımı ile yeniden düzenlenen kupanın ilk gününde Muratpaşa Belediyesi Sigortashop ile PTT Spor Kulübü, sonrasında ise Çukurova Belediyesi SK ile Karayolları karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı PTT Spor Kulübü 25-18, 26-24 ve 25-18 kazandığı setlerle maçı 3-0 kazandı.

tsyd kupası 2

Günün ikinci maçında Çukurova Belediyesi SK, Ankara temsilcisi Karayolları takımını konuk etti. Karşılaşma 3-0 Çukurova Belediyesi SK' nın galibiyeti sona erdi.

Turnuvanın ikinci gününde ilk maç Muratpaşa Belediyesi Sigorta Shop ile Karayolları Spor Kulübü arasında oynandı. Karşılaşmayı 25-18, 25-11 ve 25-20'lik setlerle Muratpaşa Belediyesi Sigorta Shop 3-0 kazandı.  Günün ikinci maçında ise Çukurova Belediyesi FK, PTT ekibini 3 – 0 mağlup etti.

Son gün oynanan ilk maçta Karayolları ile PTT ekibi karşı karşıya geldi. Karayolları rakibe set vermeden maçı 3-0 kazanırken, günün ikinci maçında Çukurova Belediyesi SK ile Muratpaşa Belediyesi Sigorta Shop kozlarını paylaştı. Çukurova’nın Sultanları 2-0 önde olduğu karşılaşmayı 3-2 Muratpaşa Blediyesi Sigorta Shop’a kaybetse de toplamda topladığı 7 puanla kupanın sahibi oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.