TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tufanbeyli'de öğrencilere milli basketbolculardan ücretsiz eğitim

Adana'nın Tufanbeyli ilçesinde, eski milli basketbolcular Sinan Güler ve Muratcan Güler tarafından öğrencilere ücretsiz basketbol eğitimi verildi.

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2023 12:01
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2023 12:01
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Tufanbeyli'de öğrencilere milli basketbolculardan ücretsiz eğitim

AYDIN GÖKÇEOĞLU

ADANA (İLKHABER) -  Adana'nın Tufanbeyli ilçesinde eski milli basketbolcular Sinan Güler ve Muratcan Güler, yaz okulu basketbol kurslarına devam eden 50 çocuğa ücretsiz eğitim verdi.

AW032237_05

Tufanbeyli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Enerjisa Enerji Üretim A.Ş. iş birliği ile düzenlenen kurs, Tufanbeyli Atatürk Yatılı Bölge Ortaokulu Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Üç gün süren kursta, A Milli Erkek Basketbol Takımı Genel Menajeri Muratcan Güler ve eski milli basketbolcu Sinan Güler, öğrencilere temel basketbol eğitimi verdi.

AW032237_07

Kursa katılan öğrencilere, Enerjisa Enerji Üretim A.Ş. tarafından ücretsiz basketbol ekipmanı sağlandı. Kursun sonunda düzenlenen etkinliklerde dereceye giren öğrencilere basketbol ekipmanı ve top hediye edildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Selim Yaşar Kalkan, öğrencilerin milli basketbolcular tarafından eğitilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Tufanbeyli'li çocuklarımız böyle bir imkana kavuştu. Bu vesileyle öğrencilerimize basketbol sevgisini aşılamayı ve onları spor yapmaya teşvik etmeyi amaçlıyoruz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.