TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türkiye'den gönderilen İsrailli futbolcu Jehezkel ülkesinde omuzlarda karşılandı

Attığı golde sonra bileğindeki 100 gün 7 Ekim yazısını kameralara gösteren ve sınır dışı edilen İsrailli sprocu Sagiv Jehezkel, ülkesinde omuzlarda karşılandı.

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2024 14:12
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2024 14:15
Kaynak: Haber Merkezi
Türkiye'den gönderilen İsrailli futbolcu Jehezkel ülkesinde omuzlarda karşılandı

Antalyaspor- Trabzonspor maçında attığı golün ardından bileğindeki 100 gün 7 Ekim yazısını kameralara gösteren ve sonrasında gözaltına alınan İsrailli futbolcu Sagiv Jehezkel ülkesinde omuzlarda karşılandı.

Hareketinin ardından önce Antalyaspor'da kadro dışı bırakılan, ardından hakkında adli soruşturma başlatılıp gözaltına alınan ve hakkında sınır dışı kararı verilen Jehezkel, özel uçakla gittiği Tel Aviv’deki Ben Gurion Havalimanı’nda omuzlara alınarak karşılandı.  
Süper Lig'in 20'nci haftasında oynanan Antalyaspor - Trabzonspor maçında ev sahibi ekibin İsrailli futbolcusu Sagiv Jehezkel'in attığı golden sonra yaşadığı sevinç, tepkilere neden olmuştu. Jehezkel, attığı golden sonra el bileğindeki yazıyı kameralara göstermişti. Yazıda 7 Ekim 2023 gününe dikkat çekmesi ve Davut yıldızının bulunması tepki çekmişti.

Jehezkel, ifadesinde, "Kimseyi kışkırtmak veya provoke etmek için bir hareket yapmadım. Savaşın bitmesini istiyorum. O yüzden buradaki işareti gösterdim" demişti.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.