TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türkiye, İşitme Engelliler Futsal Milli Takımlarıyla 20. Deaflympıcs'a Hazır

Erzurum'da düzenlenecek olan 20. Deaflympıcs İşitme Engelliler Kış Olimpiyatları için hazırlıklarını sürdüren Türkiye, Erkek ve Kadın Futsal Milli Takımlarıyla iddialı bir şekilde sahaya çıkacak.

Haber Giriş Tarihi: 31.01.2024 12:02
Haber Güncellenme Tarihi: 31.01.2024 12:02
Kaynak: Haber Merkezi
Türkiye, İşitme Engelliler Futsal Milli Takımlarıyla 20. Deaflympıcs'a Hazır

Manavgat'ta gerçekleşen hazırlık ve seçme kamplarını başarıyla tamamlayan İşitme Engelliler Futsal Milli Takımları, Türkiye'nin ev sahipliğinde 02-12 Mart tarihleri arasında yapılacak olan organizasyona odaklandı.

Hazırlıklar Manavgat'ta Tamamlandı, Şampiyonluk İçin Gözler Erzurum'da

Manavgat'ta gerçekleştirilen hazırlık ve seçme kamplarını başarıyla tamamlayan Türkiye İşitme Engelliler Futsal Milli Takımları, 20. Deaflympıcs İşitme Engelliler Kış Olimpiyatları için Erzurum'a iddialı bir şekilde gitmeye hazırlanıyor.

futsal milli takım

Kaymakam Aydın: "Hedefimiz Birinci Olarak Bayrağımızı Dalgalandırmak"

Manavgat Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Engelliler Koordinatörü Guddusi Aydın, işitme engellilerin futsal milli takımlarını ağırlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Hedefimiz her zamanki gibi ülkemizde gerçekleşecek kış olimpiyatlarında birinci olarak bayrağımızı dalgalandırarak, vatandaşlarımızla bu mutluluğu paylaşmak olacak. Engelliler futbol takımlarımız uluslararası müsabaka hazırlıklarını bir kaçına Manavgat'ta yaparak hazırlanıyor" dedi.

Uluslararası Müsabakalara Manavgat'ta Özel Hazırlık

İşitme Engelliler Futsal Milli Takımları, uluslararası müsabaka hazırlıklarını birkaç etkinliği Manavgat'ta gerçekleştirerek sürdürüyor. Türkiye'nin ev sahipliğinde gerçekleşecek olan 20. Deaflympıcs için özel bir hazırlık süreci geçiren milli takımlar, şampiyonluk için iddialı bir görüntü sergiliyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.