TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türkiye Kupası'nda Yarı Final Eşleşmeleri Belli Oldu: Heyecan Dorukta

Türkiye'nin en prestijli futbol organizasyonlarından biri olan Ziraat Türkiye Kupası'nda heyecan dorukta! Çeyrek final mücadelelerinin ardından yarı finale yükselen takımlar belli oldu. Hangi takımın finale yükseleceği merakla beklenirken, futbol tutkunları için heyecan dolu anlar kapıda!

Haber Giriş Tarihi: 01.03.2024 15:20
Haber Güncellenme Tarihi: 01.03.2024 15:20
Kaynak: Haber Merkezi
Türkiye Kupası'nda Yarı Final Eşleşmeleri Belli Oldu: Heyecan Dorukta

Ziraat Türkiye Kupası'nda yolculuk devam ediyor! Çeyrek final mücadelelerinin tamamlanmasıyla birlikte, yarı final heyecanı başladı. MKE Ankaragücü, Trabzonspor, Beşiktaş ve VavaCars Fatih Karagümrük, gösterdikleri performansla yarı finale yükselirken, Fenerbahçe, RAMS Başakşehir, TÜMOSAN Konyaspor ve Galatasaray ise kupaya veda etmek zorunda kaldılar. Şimdi ise çift maç eleme usulüne göre oynanacak olan yarı final mücadeleleriyle takımlar, finale yürüme umuduyla sahaya çıkacaklar. Taraftarlar, heyecan dolu dakikalar yaşamak için nefeslerini tutarken, futbolseverler için unutulmaz anlar kapıda!

Yarı Final Eşleşmeleri

Ziraat Türkiye Kupası'nda heyecan dorukta! Çeyrek final müsabakalarının ardından yarı final eşleşmeleri netlik kazandı. Tek maç üzerinden oynanan çeyrek final karşılaşmalarında rakiplerine üstünlük sağlayan MKE Ankaragücü, Trabzonspor, Beşiktaş ve VavaCars Fatih Karagümrük, adlarını yarı finale yazdırdı.

Bu aşamada kupaya veda eden takımlar ise Fenerbahçe, RAMS Başakşehir, TÜMOSAN Konyaspor ve Galatasaray oldu. Onların yerine yarı finalde mücadele edecek olan takımlar, şimdiden finale yükselmek için kıyasıya bir rekabete girişiyorlar.

Çift maç eleme usulüne göre yapılacak olan yarı finalde, Beşiktaş ile MKE Ankaragücü karşı karşıya gelecek. Diğer yarı final mücadelesinde ise Trabzonspor ile Fatih Karagümrük, finale çıkma umuduyla mücadele edecekler.

Türkiye Kupası'nda heyecan dorukta! Takımlar, taraftarlarına unutulmaz anlar yaşatmak için sahaya çıkacaklar. Hangi takımın finale yükseleceği merakla beklenirken, futbol tutkunları bu mücadeleleri büyük bir heyecanla izleyecekler.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.