TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu: Napoli ile Barcelona berabere, Porto Arsenal'i son dakika golüyle devirdi

Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçlarında Napoli ile Barcelona arasındaki karşılaşma 1-1 berabere sona ererken, Porto son dakika golüyle Arsenal'i 1-0 mağlup etti. Bu maçlarda genç yıldız Lamine Yamal tarih yazarken, Porto, Arsenal'i zorlu bir mücadele sonrasında galip ayrıldı.

Haber Giriş Tarihi: 22.02.2024 10:25
Haber Güncellenme Tarihi: 22.02.2024 10:25
Kaynak: Haber Merkezi
UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu: Napoli ile Barcelona berabere, Porto Arsenal'i son dakika golüyle devirdi

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu'nun ilk maçlarında Napoli ile Barcelona karşı karşıya geldi. İtalyan temsilcisi Napoli'nin ev sahipliğindeki mücadelede, Barcelona'nın genç yıldızı Lamine Yamal'ın tarihe geçtiği bir maç izlendi. İlk golü Barcelona'dan Robert Lewandowski atan maçta, Napoli'nin Nijeryalı yıldızı Victor Osimhen'in golüyle skor 1-1 berabere tamamlandı.

LAMİNE YAMA TURNUVANIN EN GENÇ ELEME AŞAMASI FUTBOLCUSU OLDU

Barcelona'nın genç yeteneği Lamine Yamal, 16 yaş 223 günle turnuvanın eleme aşamasında forma giyen en genç futbolcu olarak tarihe geçti. Yamal, bu sezon Barcelona formasıyla 34 maça çıkarken, 5 gol ve 7 asistlik performans sergiledi.

Gecenin diğer maçında ise Portekiz temsilcisi Porto, sahasında İngiliz ekibi Arsenal'i ağırladı. Maçın son dakikalarında Galeno'nun attığı golle Porto, Arsenal'i 1-0 mağlup etti. Bu sonuçlarla Napoli ile Barcelona arasındaki rövanş maçı büyük önem kazanırken, Porto ise avantajlı bir skorla deplasmana gidecek.

Bu sonuçlarla birlikte UEFA Şampiyonlar Ligi'nde heyecan ve rekabet tüm hızıyla devam ediyor. İlk maçlarda alınan sonuçlar, rövanş mücadelelerini merakla bekletiyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.