TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yunan basınında Samet Akaydın'ın hatası gündemde

Panathinaikos'un AEK'ya 3-0 yenildiği maçta Samet Akaydın'ın hatası, Yunan basınında geniş yer buldu. "Travmatik" ve "ölümcül" olarak nitelenen hata, Fatih Terim'in yeni bir baş ağrısı olarak değerlendirildi.

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2024 12:54
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2024 13:00
Kaynak: Haber Merkezi
Yunan basınında Samet Akaydın'ın hatası gündemde

Panathinaikos'un Yunanistan Süper Ligi play-off maçında AEK'ya karşı aldığı 3-0'lık mağlubiyetin ardında, Samet Akaydın'ın hatası büyük yankı uyandırdı. Yunan basını, maçtaki kritik hatayı "trajik" ve "ölümcül" olarak nitelerken, Akaydın'ı sert bir şekilde eleştirdi.

samet akaydın

SAMET AKAYDİN'DEN BÜYÜK HATA

AEK, 7. dakikada Niclas Eliasson'un golüyle 1-0 öne geçerken 38. dakikada ise Samet Akaydin'den büyük bir hata geldi. Kalecisine geri pası kısa düşen milli oyuncunun topunda araya giren ve kaleci Dragowski'yle karşı karşıya kalan Ezequiel Ponce fileleri sarstı ve skoru 2-0'a getirdi.

Bu top kaybı sonrası Fatih Terim adeta çılgına döndü. Samet Akaydın da golün hemen ardından gözyaşlarına hakim olamadı.

Hatanın ayrıntılarına odaklanan In Sports, Panathinaikos'un Akaydın'ın hatasıyla karşı karşıya kaldığını ve bu durumun trajik olduğunu vurguladı. Bununla birlikte, Newspao, Akaydın'ın Panathinaikos için "yeni bir baş ağrısı" olduğunu belirtirken, Sport24, AEK'nın farkı 2'ye çıkarmasında Akaydın'ın hatasının kritik bir rol oynadığını ifade etti.

Trifilara, Akaydın'ın hatasını maçın dönüm noktası olarak gördü ve AEK'nın gollerinde önemli bir rol oynadığını belirtti. Öte yandan, Akaydın'ın yanlış dönüşüyle Ezequiel Ponce'ye gol hediye ettiğini yazan Newsit, hatayı "ölümcül" olarak nitelendirdi. Gazzetta ise Akaydın'ın hatasını trajik olarak adlandırırken, Ponce'nin bu hatadan yararlandığını vurguladı.

Samet Akaydın'ın bu hata sonrasında cezalı duruma düşmesi, Panathinaikos'un gelecek maçlarda defans hattında alternatif arayışına girmesine neden oldu. Fatih Terim'in Vitor Hugo veya Arao'ya stoper pozisyonunda görev vermesi bekleniyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.