TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Stres artıyor

Yazının Giriş Tarihi: 05.12.2022 17:34
Yazının Güncellenme Tarihi: 05.12.2022 17:34

TFF 1. Liginde sezonun ilk yarısının bitimine 3 hafta kaldı. Tabi ilk yarıda bitime doğru hızla giderken, heyecan da artmaya başladı. Eyüpspor farklı şekilde liderliğini sürdürürken, 5-6 ekip ise onu takip ediyor.

Devre arasına kadar maçların daha çekişmeli olacağı kesin.. Ligin ikinci yarısı ise zaten daha zorlu olacaktır. Artık her maç final niteliğinde olacak ve devre arası transfer döneminde ekipler yeni simler ile kadrolarını yapılandırmaya gidecek ve daha güçlü olacaklardır.

Birinci ligde mücadele eden kentimizin önemli ekibi Adanaspor, bu sezon yine kötü bir grafik çiziyor. Son 3-4 sezon yaşadığı sıkıntı bu sezonda da var. 15 hafta geride kaldı ve aldığı sadece 18 puan.. Çok az ve hatta umarız sezon sonu sıkıntı yaşamaz.

Geçtiğimiz sezonun ilk yarısını 26 puanla 8. Sırada tamamladığı halde sezon sonunda düşme tehlikesi yaşadı. Çünkü ikinci yarıda daha kötü bir grafik çizdi.

Bu sezon şimdiye kadar alınan puanlar yeterli değil ve ikinci yarı için devre arasında takviyeler yapmazsa daha kötü sonuçlar olabilir. O bakımdan en azından ilk yarıda kalan 3 haftada maksimum puanlar almalı ve devre arası iyi takviyeler şart..

İşler kötü olunca zaten haftalar ilerledikçe stres de artmakta.. Adanaspor, geride kalan haftada iyi oynadığı Göztepe maçında iki kez öne geçti ancak skoru koruyamadı ve maçtan bir puanla ayrıldı. Zaten şöyle geriye baktığımızda hep golü bulduktan 10-15 dakika sonra gol yiyor. Yani skoru korumakta sıkıntı var. Rakibin hararetini durdurabilse, belki maçı daha rahat alacaktır.

Evet! Lig her geçen hafta daha zorlu hale geliyor. Bu zorluluk beraberinde stresi de artırıyor. İyi olan ekipler için sıkıntı yak ama kötü olanlar için sıkıntı.. Adanaspor, bu zorlu ligde daha iyi işler yapmalı artık.. Başarılar..

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.