TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sultanlarımız..

Yazının Giriş Tarihi: 24.02.2023 18:42
Yazının Güncellenme Tarihi: 24.02.2023 18:42

Ülke olarak iki büyük deprem yaşadık ve binlerce vatandaşımızı kaybettik, yaralananlarımız oldu. Ülke olarak büyük geçmiş olsun. Şimdi millet olarak el ele, omuz omuza vererek bu kötü günlerin de üstesinden geleceğimize eminim.

Tabi bir yandan felaketin yaralarını sararken, diğer yandan süren hayatımız.. Ülke olarak asrın felaketinde çalışmalarımız devam ediyor. Bu zorlu yolda spor camiamızın da büyük katkılarını gördük ve aynı şekilde yardımları etmekte..

Yaklaşık üç haftadan beri ara veren spor aktivitelerimiz bu hafta sonu itibariyle başlayacak. Mart ayı ile birlikte sporda hemen hemen her alanda çalışmalar yeniden start verecek. Sporda Adana’nın Mislicom Kadın Voleybol Ligi’nde mücadele eden önemli bir ekibi var.. Çukurova Belediyesi Adana Demirspor.. Yani Çukurova’nın Sultanları..

Bu sezon çıktıkları devler liginde gayet iyi bir performans sergiliyorlar. Yani Eczacıbaşı, Fenerbahçe, Vakıfbank, Galatasaray gibi devler ile aynı kulvarda yer alıyorlar. Bu bizim için gurur verici bir durum ve başarılı olmaları ise ayrı bir keyif veriyor.

Deprem felaketi nedeniyle çalışmalarına ara verdiler ve iki gün öncesinde hazırlıklar için Antalya’ya geçtiler. Dün itibariyle de antrenmanlara başladılar. Başarılar diliyoruz.

Ekibimiz, ligde 21 puanla 9. sırada yer alıyor. Hedefleri bu sezon play-off hattında yer alıp Avrupa maratonunda yer almak.. Ekibimize güveniyoruz ve bu sezon Avrupa kupalarına katılacaklarına eminim. Ve hatta önümüzdeki sezon daha iyi bir performans sergileyeceklerdir.

Evet! İlimizim Sultanları var ve performanslarından dolayı tebrik ediyor, daha büyük başarılara imza atacaklarına inanıyoruz. Başarılar dileğiyle..

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.