TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sur Yapı'dan "Yeni Evim" kampanyasına 3 yeni proje ve yüzde 25 ek indirimle destek

- Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas: - "Antalya'da yer alan Sur Yapı Antalya Suites ve Ümraniye'de başlayacak Sur Yapı Cevher ve Exen Konakları isimli 3 yeni projemizin de ön satışını planladığımız tarihten öne alarak kampanya şartlarında satışa sunuyoruz" - "İlk yıl taksitlerini konut üreticileri olarak yüzde 5 oranında biz sübvanse ediyoruz. Yeni Evim kampanyasından faydalanamayan vatandaşlar için de alternatif ödeme planları hazırladık"

Haber Giriş Tarihi: 12.01.2023 12:45
Haber Güncellenme Tarihi: 12.01.2023 13:35
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Sur Yapı'dan "Yeni Evim" kampanyasına 3 yeni proje ve yüzde 25 ek indirimle destek

İSTANBUL (AA) - Sur Yapı, "Yeni Evim" kampanyasına destek olmak için 3 yeni proje hayata geçirirken, yüzde 25 ek indirim sunuyor.

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, düzenlediği basın toplantısında yaptığı konuşmada, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum tarafından kısa süre önce açıklanan Yeni Evim kampanyasının, ev sahibi olmak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat olduğunu söyledi.

Yeni Evim kampanyasına ilişkin değerlendirmelerde bulunan ve bilgiler veren Elmas, yeni konut finansman modeline ek avantajlarla destekte bulunduklarını bildirdi.

Elmas, "Yüzde 0,69'dan başlayan oranlar, 15 yıla varan vade, yüzde 10 peşinat ve ilk 3 yıl taksit ödeme kolaylığı sunan Yeni Konut Finansman Modeli, ev sahibi olmak isteyenler için kaçırılmaması gereken bir fırsat. Birinci bölge olan İstanbul ile ikinci bölge olan Antalya'daki projelerimizle kampanyaya destek veriyor, üstelik 'yüzde 25 ek indirim de Sur Yapı olarak bizden' diyoruz." şeklinde konuştu.

Modelin en büyük avantajlarından birinin de ilk 3 yıl düşük tutulan taksitler olduğunu vurgulayan Elmas, "İlk yıl taksitlerini konut üreticileri olarak yüzde 5 oranında biz sübvanse ediyoruz. Böylelikle vatandaşımız, ilk 3 yıl çok düşük taksitlerle kredisini ödemeye başlıyor. İkinci veya üçüncü yıldan sonra ise evine taşınmış oluyor ve kiradan kurtuluyor." dedi.

- "İstanbul ve Antalya'daki projelerimizle kampanyaya destek oluyoruz"

Altan Elmas, Sur Yapı Antalya ve İstanbul'da devam eden projelerini kampanyaya dahil ettiklerini aktararak, "Antalya'da yer alan Sur Yapı Antalya Suites ve Ümraniye'de başlayacak Sur Yapı Cevher ve Exen Konakları isimli 3 yeni projemizin de ön satışını planladığımız tarihten öne alarak kampanya şartlarında satışa sunuyoruz." ifadesini kullandı.

Antalya'daki kentsel dönüşüm projelerinde yaşamın başladığını ve son 2 yılda teslim edilen bağımsız bölüm sayısının 4 bini geçtiğini bildiren Elmas, Sur Yapı Antalya Suites projesini orta gelirli kesime uygun hale getirdiklerini söyledi.

Elmas, "Orta gelirli vatandaşlara özel geliştirilen Antalya Suites projemizde yüzde 25 indirimle, 1,6 milyon TL'den başlayan fiyatlar ve ilk yıl 5 bin 700 TL taksitle 15 yıl vadeli olarak ev sahibi olma imkanı sunuyoruz. Antalya Suites, blokların üstünde yer alan yüzme havuzu ve deniz manzarasıyla keyifli bir yaşam sunuyor." dedi.

Antalya projelerinin Turkuaz etabını "Antalya'nın en prestijli sitesi" olarak tanımlayan Elmas, şu bilgileri verdi:

"Tüm blokları su kenarında yer alan ve 'suyla gelen medeniyet' temasının hakim olduğu ve Sur Yapı Antalya projesinin içerisinde yer alan Turkuaz sitesinde 1.105 konut yer alıyor. Büyük metrekarelere sahip daireleriyle geniş ve ferah bir yaşam sunan etabımız, yemyeşil bahçesi ve rengarenk çiçekleri, çocuklar ve yetişkinler için dört mevsim kullanılacak açık ve kapalı yüzme havuzları, gölet kenarındaki dinlenme alanları, site konsepti içerisinde oluşturulan meydanları, yürüyüş yolları ve modern çevre düzenlemesiyle ön plana çıkıyor."

- Ümraniye'de iki yeni proje hayata geçiyor

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Elmas, Sur Yapı'nın İstanbul Ümraniye'deki yeni projelerine ilişkin detaylar verirken, Sur Yapı Cevher ile "göz kamaştıran bir eser" inşa ettiklerini söyledi.

Sur Yapı Cevher projesiyle 2 köprüye ve bağlantı yollarına, Boğaz hattına, hastanelere, AVM'lere, iş ve finans merkezlerine yakın bir lokasyon avantajı sunduklarını aktaran Elmas, "Modern mimarisi ve az katlı bloklarıyla şehrin merkezinde bir eser inşa ettiğimiz Cevher projesini sınırlı sayıdaki stokla Yeni Konut Finansman Modeli kapsamında satışa sunarak Ümraniye'ye değer katmaya devam ediyoruz." dedi.

Elmas, Exen Konakları ile Ümraniye'de ev sahibi olmak isteyenlere premium bir proje sunduklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Geniş yeşil alanları ve lüks daireleriyle öne çıkan Exen Konakları ile prestijli konutlar sunuyoruz. Exen İstanbul'un hemen karşısında, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü bağlantı yolu üzerinde, Boğaz hattına ve iş ve finans merkezlerine yakınlığıyla tam anlamıyla bir şehir projesi olan projemizi devletimizin açıkladığı model kapsamında satışlarını öne aldık ve avantajlı fiyatlarla, sınırlı sayıda stokla satışa sunuyoruz."

- Yeni Evim kampanyasından faydalanamayanlara özel ödeme planları

Altan Elmas, Yeni Evim kampanyasından faydalanamayan vatandaşlar için de Sur Yapı bünyesinde alternatif ödeme planları hazırladıklarını belirterek, "Sur Yapı bünyesinde 72 aya varan özel ödeme alternatifleri geliştirdik. Böylece evini yenilemek veya yatırım yapmak isteyenler için de alternatif oluşturmuş olduk." dedi.

Kampanyayla herkesi, özellikle de konutu olmayanları mutlu etmek istediklerini dile getiren Elmas, "Kendimize büyük hedefler koyduk. Çok ümitliyiz. İlk 5-6 günlük performansımız da bize cesaret verdi. Satış ofislerimiz doldu taştı. Gerçekten konutu olmayanlar geliyor." ifadelerini kullandı.

- "Kampanya çerçevesinde bir ayda Antalya'da en az 1.000 konut satmayı, İstanbul'da toplamda 600 konut arz etmeyi planlıyoruz""

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Elmas, son 3 yılda İstanbul ve Antalya'da 6 bin konut teslim ettiklerini belirterek, "Bu yıl içerisinde 4 bin konutu daha teslim etmeyi planlıyoruz. 2023'ü de sayarsak son 4 yılda 10 bin konut teslim etmiş olacağız." dedi.

Hayata geçirecekleri 3 yeni projede 8,5 milyar TL'lik bir portföy sunmuş olacaklarını bildiren Elmas, "Bu kampanya çerçevesinde bir ayda Antalya'da en az 1.000 konut satmayı planlıyoruz. Cevher'de 337, Exen'de 190 daire satışa sunuyoruz. İstanbul'da toplamda 600 konut arz etmeyi planlıyoruz." diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.