TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Takla atan araçtan hafif yaralı kurtuldular

ADANA’NIN KOZAN İLÇESİNDE ÇEVRE YOLUN DA ADANA İSTİKAMETİNDE SÜRATLİ VE ALKOLLÜ OLDUĞU İDDİA EDİLEN 01 RT 2881 PLAKALI OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜ TAKLA ATARAK DURABİLDİ. ARAÇTA BULUNAN SÜRÜCÜ VE YANINDA Kİ BİR KİŞİ İSE KAZAYI HAFİF YARALI ATLATTI.

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2023 00:32
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2023 09:55
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Takla atan araçtan hafif yaralı kurtuldular

Adana’nın Kozan ilçesinde çevre yolunda Adana istikametinde süratli ilerleyen ve sürücüsünün alkollü olduğu iddia edilen 01 RT 2881 plakalı otomobil önce çöp konteynerine çarptı, ardından takla atarak durabildi. Araçta bulunan sürücü ve yanındaki bir kişi ise kazayı hafif yaralı atlattı.

Edinilen bilgiye göre Kozan’da çevre yolunda saat 23.45’te meydana gelen trafik kazasında 01 RT 2881 plakalı otomobilin sürücüsü Mücahit Sürücü, aracının direksiyon hakimiyetini kaybederek önce çöp konteynerine çarptı, ardından takla atarak durabildi. Araçta yolcu konumunda bulunan Yusuf Akıllıoğlu kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Sürücünün alkollü olduğu iddia edilirken olay yerine gelen polis ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı. Mahalle sakinleri kaza sesi ile birlikte sokağa çıktıklarını ifade ederek aracın çok süratli olduğunu iddia etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.