TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Takviye şart

Yazının Giriş Tarihi: 24.01.2023 17:23
Yazının Güncellenme Tarihi: 24.01.2023 17:23

Şöyle baktığımızda Süper Lig heyecanı tüm hızıyla devam ederken, ekipler arasında kıran kırana bir mücadele söz konusu.. Kimin galip geleceğini kestirmek zor.. Zaten Süper Lig’in zorlu olduğu kadar, keyifli yapan da güçlü ekiplerin bu mücadeleleri.. O bakımdan bu ligde kalmak için çok iyi bir ekibinizin olması lazım.

İlimizin Süper Lig’e damgasını vuran, keyifli maçlarını izlettiren ekibi Adana Demirspor, bu sezonda da yine diğer takımların korkulu rüyası.. Ancak gol bölgesinde yaşadığı eksiklikler nedeniyle puan kayıpları yaşıyor. Bu güzel oyun karşısında yaşanan puan kayıpları doğal olarak tüm sevenleri de üzüyor.

Gol bölgesine en az iki forvet alınırsa bence çok güzel işler yapacaktır. Şu anda transfer dönemindeyiz ve dönem bitmeden takviyeler yapılması gerekli.. Sonuçta ligin ikinci devresi başladı ve ikinci haftaya geldik. Sonuçta ara transfer sezonu kısa ve forvet konusunda da mutlak birileri alınma gibi bir durum var. O nedenle geç kalınmamalı..

Evet! Lig heyecanlı olduğu kadar zorlu.. Bu zorlu maratonda performansıyla iyi bir grafik çizen Adana Demirspor, eksik hattı için gerekli takviyeleri yaparak, zirve yolunda emin adımlarla yoluna devam etmeli.. Başarılar dileğiyle..

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.