TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Takviyeler şart

Yazının Giriş Tarihi: 05.01.2023 17:43
Yazının Güncellenme Tarihi: 05.01.2023 17:44

TFF 1. Ligde ilk devrenin sona ermesiyle birlikte şimdi de ekipler kadrolarını güçlendirmek, eksiklerini gidermek için hummalı bir çalışma içerisine girdi. Ligde transfer dönemi 12 Ocakta başlayacak ancak şimdiden gerekli görüşmeler yapılıyordur.

Eyüpspor, şuanda 38 puanla lider ve ardından Samsunspor, Bodrumspor ve Keçiörengücü 32’şer puanla takip ediyor. Düşme hattında ise Gençlerbirliği 7 puanda, Altınordu 13, Denizli 15, Malatya 15, Adanaspor 18, Tuzla 19 puan şeklinde sıralanıyor.

Kentimizin önemli ekiplerinden Adanaspor’un da kötü bir yerde olduğunu görüyoruz. Yani riskli bölgede yer alıyor. Zaten geride kalan 18 maçta alınan 18 puan durumu açıklıyor. Maç ortalaması sadece 1 puan ve hiç beklemediğimiz kötü bir performans..

Hal böyleyken sezonun ikinci yarısının daha da zorlu geçeceğini düşündüğümüzde ise işlerinin çok zor olacağı bir gerçek.. O nedenle Adanaspor’un transfer sezonunda çok iyi futbolcu alması gerekiyor. Yani iyi takviyeler şart bence..

Ayrıca bu sezon bu şekilde devam ederse Adana ekibimizin son 3-4 sezon yaşadığı sıkıntıdan daha kötüsünü yaşar. Umarız yönetim iyi bir planlama ile gerekli eksikleri tamamlar ve ikinci devre bir çıkış ile üst sıralara tırmanır ve rahat bir nefes alır.

Evet! Ligde ikinci devre daha zor geçecek. Transfer döneminin iyi değerlendirilip, kadrosunu güçlendiren rahat olur. Yapmayanın ise işi zor.. Özellikle düşme hattında yer alan ekiple bu konuda çok iyi plan yapmalı..

Adanaspor’un bu konuda gerekli çalışmayı yaparak iyi takviyeler ile çıkışa geçmesini umuyoruz. Başarılar..

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.