TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Talasemili çocuklara sürpriz etkinlik

ADANA ŞEHİR EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK HEMATOLOJİ KLİNİĞİNDE TEDAVİ GÖREN TALASEMİLİ (AKDENİZ ANEMİSİ) ÇOCUKLAR İÇİN MÜZİKLİ ETKİNLİK DÜZENLENDİ.

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2023 12:03
Haber Güncellenme Tarihi: 15.05.2023 12:05
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Talasemili çocuklara sürpriz etkinlik

Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Hematoloji Kliniğinde tedavi gören talasemili (Akdeniz anemisi) çocuklar için müzikli etkinlik düzenlendi.

Klinikte düzenlenen etkinliğe Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Nurşah Keskin, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Yasemin Kılkış, Müdür Yardımcısı Fatma Canpolat, Çocuk Hematoloji Uzmanı Dr. Defne Ay Tuncel, hemşireler, çalışanlar ile çocuklar katıldı. Radyoloji Kliniği’nde görev yapan Dr. Turgay Öztürkçü’nün çocuklara gitar eşliğinde şarkılar söylediği etkinlik, renkli anlara sahne oldu. Keyifli dakikalar geçiren çocuklar, buluşmanın sonunda pasta kesti.

Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Keskin, “Hastanemizde sağlık hizmetlerini en iyi şekilde verirken, özellikle çocuklara yönelik bu tür etkinlikler de düzenliyoruz. Bu organizasyonumuzda da talasemili çocuklarımızla bir araya geldik. Onların yüzünün güldüğünü görmek çok güzel” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.