TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Talasemili çocuklara sürpriz etkinlik

Adana’da Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Hematoloji Kliniği talasemili (Akdeniz anemisi) tedavi gören çocuklar için müzikli etkinlik düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2023 16:07
Haber Güncellenme Tarihi: 15.05.2023 16:07
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Talasemili çocuklara sürpriz etkinlik

AYDIN GÖKÇEOĞLU

ADANA (İLKHABER)- Adana’da Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Hematoloji Kliniği talasemili (Akdeniz anemisi) tedavi gören çocuklar için müzikli etkinlik düzenlendi.

Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Hematoloji Kliniği’nde düzenlenen müzikli etkinliğe Şehir Hastanesinin Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Nurşah Keskin, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Yasemin Kılkış, Müdür Yardımcısı Fatma Canpolat, Çocuk Hematoloji Uzmanı Dr. Defne Ay Tuncel, hemşireler, çalışanlar ile çocuklar katılım sağladı.

Etkinlikte çocuklara gitar eşliğinde şarkılar söyleyen Radyoloji Kliniği’nde görev yapan Dr. Turgay Öztürkçü çocuklara renkli anlar yaşattı. Keyifli dakikalar geçiren çocuklar, buluşmanın finalinde pasta kesti. Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Nurşah Keskin, “Hastanemizde sağlık hizmetlerini en iyi şekilde verirken, özellikle çocuklara yönelik bu tür etkinlikler de düzenliyoruz. Bu organizasyonumuzda da talasemili çocuklarımızla bir araya geldik. Onların yüzünün güldüğünü görmek çok güzel” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.