TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tam destek

Yazının Giriş Tarihi: 28.04.2023 18:40
Yazının Güncellenme Tarihi: 28.04.2023 18:41

Süper Lig’de son viraj diyebileceğimiz bir döneme girdik ve kaldı 7 hafta.. Tabi sezon sonuna doğru giderken daha zorlu maçlar, daha mücadele dolu karşılaşmalar izliyoruz. Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş zirve hesabında ardından Adana Demirspor, Başakşehir ve Trabzon Avrupa için çabalıyor.

Tüm bunlarla beraber Giresun, Ümraniye, İstanbulspor, Kasımpaşa, Antalya ve Ankaragücü ise düşme hattından uzaklaşmanın hesabı yapıyor. Aslında bu mücadele lige ayrı bir keyif veriyor. Kalan 7 haftada bence daha çok şey değiriş diye tahmin ediyorum.

Burada bizim için önemli olan kentimizin güzide ekibi Adana Demirspor’umuzun Avrupa hayalinin gerçek olması.. Diğerleri bizi ilgilendirmiyor. Zaten geçtiğimiz sezon Avrupa hedefimizi kıl payı kaçırdık. Sonuçta o heyecanı yaşadık. Sağlık olsun..

Ekibimizin bu sezon Avrupa hedefine ulaşacağı konusunda endişemiz yok. Şimdiye kadar istediğimiz gibi gidiyoruz. Geride kalan periyotta 57 puan topladık ve 4. sıradayız. Yani hedefimiz için gidişatımız gayet iyi ve hatta 3. olma şansımız var.

Şimdi taraftarımıza büyük iş düşme zamanı.. Bu hafta maçımız yok ve geriye kalıyor 6 haftamız. Bunların 3’ü kendi evimizde, 3’ü ise deplasman.. Hemde kendi evimizde oynayacağımız maçlar diğerlerinden daha zorlu ekipler olacak.

Önümüzdeki hafta oynayacağımız Alanya maçı sonrasında 35. haftada Beşiktaş ve 37. hafta Başakşehir ile kendi evimizde maçımız olacak. Üçü de zorlu maçlar. Tabi biz zoru severiz. Zaten bu ligde aslında her maç zorlu, her maç final niteliğinde.. O bakımdan maçlar bizim için hep aynıdır.

Dedik ya! Taraftarımıza şimdi daha çok ihtiyacımız var. Hedef belli ve bu hedef yolunda evimizde oynayacağımız üç maçımızı da tam kapasiteyle doldurup, rakibe korku salama zamanı. Zaten Kulüp Başkanımız Murat Sancak, ligde iç sahada oynanacak 3 maç için kombine çıkaracağını açıkladı.

Yani Adana’da oynanacak olan Alanya, Beşiktaş ve Başakşehir karşılaşmalarını kapsayacak özel kombine bilet çıkarılacak. Ayrıca normal fiyatlarla bu kombineyi alan en az yüzde 30 daha ucuz alacakmış. Bence harika..

Evet! Ligde sona doğru ilerlerken, Avrupa hedefimize ramak kaldı. Bu zorlu yolda şimdi destek zamanı.. Haydi maça Adana..

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.