TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Taraftarsız olmaz

Yazının Giriş Tarihi: 15.11.2022 17:16
Yazının Güncellenme Tarihi: 15.11.2022 17:17

Adanaspor, bu sezon pek beklediğimiz gibi değil.. 13 hafta geride kaldı ve sadece 14 puan toplayabildi. İki teknik direktör değişimi gerçekleştirdi, şimdilik Eyüp hoca ile devam ediyorlar ve üçüncüsünün kim olacağı muhtemelen ileriki günlerde belli olacak.

Her sezon başında güzel hedefler belirleyen Adanaspor’un durumu tabi ki kentin de istemediği bir durum.. O hep zirveye oynayan ekibi hepimiz özlüyoruz. Ancak ne yazık ki son 3-4 sezon alt sıralarda büyük sıkıntılar yaşadı.

Bu sezon başında yine Süper Lig hedefiyle yola çıktı, transferler yaptı, yeni hoca ile sezona başladı ama maalesef alınan puanlar ve gidişat kötü.. Bu durum ister istemez taraftarı da soğuttu ve tribünlerde pek göremiyoruz. Her maçta 100-150 kişilik taraftara oynana maçlar..

Burada önemli olan kentimizin ekibine sahip çıkmak değil mi? Sporun hangi alanında olursa olsun, gidip destek vermek gerekir. Adanaspor da kentimizin önemli bir ekibi.. Tarihi başarılarla dolu bir ekibimiz.

İyi günde olduğu gibi, kötü günde de yanlarında olmak lazım. Şuanda istikrarsız bir gidişat var ama umarız devre arası transfer döneminde gerekli takviyeleri yaparak gücünü bulacaktır. Eksikleri çok doğrudur. Başkanın devre arası planları mutlaka vardır.

Temennimiz ikinci devre daha iyi bir Adanaspor’dur. Alt sıralarda sıkıntı yaşayan değil, zirveye oynayan bir Adanaspor bekliyoruz ve inanıyoruz.

Evet! Taraftarsız olmaz.. Taraftar da yanlarında olursa bence daha iyi sonuçlar alınacaktır diye düşünüyorum. Başarılar..

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.