TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tarım işçisi ailenin evi yandı, biriktirdikleri 25 bin lira kül oldu

ADANA’DA TARIM İŞÇİSİ KARI-KOCA TARLADA OLDUĞU SIRADA EVDE ÇIKAN YANGINDA BİRİKTİRDİKLERİ 25 BİN LİRA YANARKEN, EVDE BULUNAN İKİ ÇOCUK SON ANDA KURTULDU.

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2023 09:26
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2023 10:05
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Tarım işçisi ailenin evi yandı, biriktirdikleri 25 bin lira kül oldu

Adana’da tarım işçisi çiftin tarlada olduğu sırada evinde çıkan yangında iki çocuk son anda kurtuldu, eşyalarla birlikte biriktirdikleri 25 bin liraları kül oldu.

Yangın, Seyhan ilçesi Dağlıoğlu Mahallesi’nde bir müstakil evde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, tarım işçiliği yaparak geçimini sağlayan Ahmet Salman, dün eşi ve bir çocuğuyla birlikte sabah saatlerinde iki çocuğunu eve bırakıp tarlaya çalışmaya gitti. Bir süre sonra çocuklarından biri telefonla babasını arayarak evde yangın çıktığını söyledi. Baba Salman çocuklarına hemen evi terk etmelerini, komşuya yangın çıktığını söylemelerini istedi. Çocuklar hemen evden çıkıp komşuya sığındı. Komşular bir taraftan itfaiye ekiplerine haber verip bir taraftan da yangına hortumla su sıkarak müdahale etti. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürdü. Ancak Salman ailesinin evde bulunan eşyaları kül oldu. Salman eve gelip önce çocuklarına sarıldı. Daha sonra evde bulunan tarlada çalışarak biriktirdikleri 25 bin liraya baktı ancak tamamen yandığını gördü.

Eşyalarının ve parasının kül olduğunu ancak çocuklarının kurtulduğunu belirten Ahmet Salman, “Cana geleceğine mala gelsin. Çocuklarım kurtuldu benim için önemli olan o. Evin üst katını yaptırmak için biriktirdiğim 25 bin lira da gitti ama önemli değil” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.