TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Temiz Bir Çevre İçin Çöp Toplama Etkinliği Düzenlendi

Adana Orman Bölge Müdürlüğü ve Hümeyra Ökten Kız Proje İmam Hatip Lisesi Doğayı Koruma Medeniyet ve Değerler Eğitimi Kulübü iş birliğiyle çöp toplama etkinliği düzenledi.

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2023 15:30
Haber Güncellenme Tarihi: 21.05.2023 15:30
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Temiz Bir Çevre İçin Çöp Toplama Etkinliği Düzenlendi

AYDIN GÖKÇEOĞLU

ADANA (İLKHABER)- Adana Orman Bölge Müdürlüğü ve Hümeyra Ökten Kız Proje İmam Hatip Lisesi Doğayı Koruma Medeniyet ve Değerler Eğitimi Kulübü iş birliğiyle çöp toplama etkinliği düzenledi.

“Daha temiz bir toplum ve çevre” mottosu ile hareket eden gençler ve Adana Orman Bölge Müdürlüğü ile Hümeyra Ökten Kız Proje İmam Hatip Lisesi Doğayı Koruma Medeniyet ve Değerler Eğitimi Kulübü çevre kirliliğini önlemek, halkın çevre bilincini güçlendirmek ve farkındalığı arttırmak amacıyla; Adana Orman İşletme Şefliği Polis Şehitleri Hatıra Ormanı'nda çöp toplama etkinliği düzenledi.

Çöp toplama etkinliğini Adana Orman Bölge Müdürlüğü personeli, aileleri ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi. Çöp toplama etkinliği sırasında Hatıra Ormanı şeridi boyunca gelişi güzel etrafa atılan cam, pet şişe ve naylon poşetlerin de olduğu atıklar toplandı. Kısa sürede toplanan atıklar çöplüğe götürülmek üzere ilgili personele teslim edilerek etkinlik tamamlandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.