TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TMMOB Adana İKK, 14 Mayıs Seçimleri ile ilgili Açıklama yaptı

Türk Mühendis Mimar Odaları Birliği’nin (TMMOB) Adana İl Koordinasyon Kurulu (İKK), 14 Mayıs 2023’de yapılacak seçimlerle ilgili açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2023 16:44
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2023 16:44
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
TMMOB Adana İKK, 14 Mayıs Seçimleri ile ilgili Açıklama yaptı

EMRE EKİCİ

ADANA (İLKHABER)- Türk Mühendis Mimar Odaları Birliği’nin (TMMOB) Adana İl Koordinasyon Kurulu (İKK), 14 Mayıs 2023’de yapılacak seçimlerle ilgili açıklamalarda bulundu. TMMOB, Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimlerinde tüm yurttaşları oy kullanmaya ve sandıklara sahip çıkmaya çağırdı.

TMMOB’un Adana İKK Sekreteri Ahmet Uncu yaptığı açıklamada, 14 Mayıs Seçimleri dolayısıyla Seçim Bildirgesi hazırladıklarını belirtilerek, yaşadığımız dönemde seçimlerin eskisinden çok daha önemli ve çok daha yaşamsal olduğunu vurguladı.

14 Mayıs seçimlerinin ülke tarihi açısından en büyük felaketlerinden biri olduğunu belirterek 6 Şubat 2023 Depremlerinin acısını duyumsayarak gerçekleşeceğini söyleyen Uncu, “Depremin yarattığı yıkımın ve kayıplarımızın büyüklüğü, ülkemizin, kentlerimizin, binalarımızın depreme hazırlıklı olmadığını bir kez daha, çok acı biçimde yüzümüze vurdu. Kayıplarımızı ve acımızı daha da büyütense deprem sonrasında arama kurtarma ve yardım konularında yaşanan organizasyonluk, koordinasyonsuzluk ve zafiyetler oldu” dedi.

Uncu, “Yaşadığımız bu büyük doğa olayını felakete çeviren tüm bu gelişmeler, seçimleri eskisinden çok daha önemli, çok daha yaşamsal kılmaktadır.”

TMMOB’un Adana İKK Sekreteri, “TMMOB olarak tüm yurttaşlarımızı, 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimlerinde oy kullanmaya, oylarına, sandıklara ve demokrasiye sahip çıkmaya çağırıyoruz.” Dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.