TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TSYD’de Basın Spor Başarı Ödülleri sahiplerini buldu

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şubesi ve Adana Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle geleneksel hale gelen “Basın Spor Başarı Ödülleri” töreni düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2023 17:19
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2023 17:19
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
TSYD’de Basın Spor Başarı Ödülleri sahiplerini buldu

SERHAT AKARSU

ADANA (İLKHABER) – Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şubesi ve Adana Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle geleneksel hale gelen “Basın Spor Başarı Ödülleri” töreni düzenlendi.  “Basın Spor Başarı Ödülleri”nde dereceye giren gazetecilere ve Adana sporuna katkıda bulunanlar da ödül aldı.

TSYD ve Adana Büyükşehir Belediye iş birliğiyle tören TSYD’nin Nihat Geven Tesisleri’nde yapıldı. Ödül törenine TSYD üyelerinin yanı sıra Adana Büyükşehir Belediye Genel Sekreteri Ergül Halisçelik, İmamoğlu Belediye Başkanı Kasım Karaköse, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Muzaffer Çintımar, Gençlik Hizmetleri ve Spor Seyhan İlçe Müdürü Mustafa Lavkor, Seyhan Belediye Başkan yardımcısı Gökhan Üney, Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Murat Gündüz, Adana FK Başkanı Menderes Kutlu, Tenis Dağcılık ve Su Sporları Kulübü Başkanı Ali Refah Keskin, Çukurova Belediyesi Demirspor Voleybol Takımı Menejeri Tuğçe Keçeli, yardımcı antrenör Hakan Keçeli, Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu, Gençlik Hizmetleri ve Spor eski il müdürü Tuncer Akdoğan, Bilici Holding Yönetim Kurulu üyesi Tamer Bilici ve Ali Bilici’’nin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Basın Spor Başarı Ödülleri töreninin açılış konuşmasını gerçekleştiren TSYD Adana Şube Başkanı Kerim Hoşfikirer, Adana’da artık çok güzel işlerin gerçekleştiğini ve bu tarz etkinliklerde bir araya gelinmesinde memnuniyet duyduğunu ifade etti. Hoşfikirer, “Adana Demirspor 26 yıl aradan sonra Adana’yı süper ligde başarıyla temsil ediyor. Çukurova Belediye Demirspor Voleybol Sultanlar Ligi’nde. Adana FK, yıllar sonra Adana’yı 3. Ligde temsil etmeye hak kazandı. Diğer bireysel sporlarda da oldukça başarılı sonuçlar alıyoruz. Adana, sporda her zaman başarıyı hak eden bir il.” diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Genel Sekreteri Ergül Halisçelik, “Büyükşehir olarak her zaman sporun içerisinde yer alıyoruz. Geçen yıl binlerce çocuğumuza altyapılarda eğitim verdik. Tüm malzemelerini bedelsiz verdik. TSYD ile her zaman iş birliği içerisindeyiz. Tüm davetlilere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintımar, “Spor alanında birlikte yükseliyoruz. Demirspor’un, başarısı ortada. Adana FK aynı keza. Diğer kulüplerimiz de son derece başarılı sonuçlara imza atıyor. 3 yıldır Adana’da görev yapıyorum. Başarı varsa, bunda hepimizin emeği büyük. Başarı el birliğiyle elde edilir. Katkıda bulunan herkese sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

ÖDÜL ALAN GAZETECİLER

Basın Spor Başarı ödüllerinde haber dalında İhlas Haber Ajansı’ndan Umutcan İşledici, Demirören Haber Ajansından Can Çelik; Görüntü dalında TRT’den Bülent Serin, Fotoğraf dalında, Anadolu Ajansından Eren Bozkurt, Köşe Yazısı dalında Çukurova Press Gazetesi’nden Adnan Ercan, Sayfa Düzeni  dalında Hürriyet Gazetesi’nden Erhan Zerayak Egemen Gazetesi’nden Ahmet Kırmızıdal ile bir süre önce yaşamını yitiren TSYD’nin efsane başkanı Nihat Geven adına verilen özel ödülü de İhlas Haber Ajansı’ndan Elif Ayşenur Bay’a verildi. Bay’ın özel ödülünü Nihat Geven’in eşi Jalenur Geven verirken, gecede duygusal anlar yaşandı. Geven yaptığı konuşmada, Adana sokaklarının artık Nihat Geven’siz kaldığını belirtirken, böylesine anlamlı bir ödülün verilmesinin son derece mutluluk verici olduğunu söyledi.

Ödül töreninde ayrıca Adana sporuna ve TSYD’ye katkıda bulunanlara da ödül verildi. Katkılarından dolayı ödül alan kişiler ise şöyle; Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a, İmamoğlu Belediye Başkanı Kasım Karaköse’ye, Adana FK kulübü Başkanı Menderes Kutlu’ya, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintımar’a, Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Murat Gündüz’e, Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu’ya, Gündoğdu Vakfı Seyhan Yıldırımspor  antrenörü Ömer Bozdoğan, Adana Demirspor efsane yöneticilerinden Turhan Demirdal’a, Genrçlik Hizmetleri ve Spor eski il müdürü Tuncer Akdoğan’a, Hentbolun duayenlerinden Kazım Tekin’e, Adana Basketbolunun duayen isimlerinden Alaeddin Atsal’a, Atlıspor Kulübü Başkanı Ali Cerit’e, Adana Tenis Dağcılık ve Su sporları Kulübü Başkanı Ali Refah Keskin’e ,İmamoğlu Belediyespor Voleybol Antrenörü Osman Ezer’e, Çiltar Masa Tenisi Kulübü Başkanı Dr. Ali Türemiş’e, Bilici Holding Yönetim Kurulu üyesi Tamer Bilici’ye,. Sertaçspor Kulübü Başkanı Serhan Özcandan’a, Tekvando Türkiye Şampiyonu Mehmet Dönmez’e, Arı İki Yemekçilik sahibi Süleyman Kirici’ye ödül verildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.