TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tüm birikimim ve enerjim ile yurduma hizmet için adayım

Eğitimden iş hayatına, yöneticilikten danışmanlığa kadar birçok alanda görev yapan Adanalı L. Esen Uslu Tombuloğlu, Adana’dan CHP Milletvekili Aday Adayı oldu.

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2023 16:36
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2023 16:36
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Tüm birikimim ve enerjim ile yurduma hizmet için adayım

EMRE EKİCİ

ADANA (İLKHABER) – Eğitimden iş hayatına, yöneticilikten danışmanlığa kadar birçok alanda görev yapan Adanalı L. Esen Uslu Tombuloğlu, Adana’dan CHP Milletvekili Aday Adayı oldu.

Çalışma hayatında edindiği tüm birikimlerini hem Adana, hem de Türkiye için harcamak istediğini belirten Tombuloğlu, “Annemin Baykam ailesinin büyüğü, babamın Çukurova’nın en eski ailesinin üyesi olmasının, eşimin uzun yıllardır en sevilen hekimlerden biri olarak hizmet vermesinin hassasiyetini hissederek, hayatım boyunca her inançtan, her yaştan, her ırktan insana sevgiyle el vermeye, arkamda kalbi kırık kimse bırakmamaya gayret ettim.. Yüksek potansiyelimi partim ve memleketim yolun harcamaya istekliyim” dedi.

Tecrübeleri hakkında bilgi veren CHP Adana Milletvekili Adana Adayı L. Esen Uslu Tombuloğlu, “Şimdiye dek bunu hiçbir beklentiye girmeden yapmıştım. Artık bu enerjimi yurdumun iyileşmesi için harcamaya karar verdim. Babamın görevi nedeniyle Anadolu’nun çok çeşitli yörelerinde tamamladığım ilk ve ortaokul eğitimi ve topladığım kültür birikimi sonrası, lise ve üniversiteyi memleketim Adana’da devam etme fırsatı buldum.

aday-ilkhaberr

Bir yandan iletişim uzmanlığı, İş İdaresi ve Yönetim Bilimleri okuyarak sürdürdüğüm eğitimimi, müzik eğitimi ile birleştirerek şan ve temel bilimler hocalığı ile devam ettirdim.

Yıllarca birçok özel lisenin kurucusu, murahhas üyesi ve tesis yöneticiliği görevlerinde bulundum. Binlerce öğrenci, veli ve eğitim gönüllüsüyle el ele yürüdüm. Bölge müdürlükleri yaptığımm sigorta şirketleri le de binlerce yurttaşa hizmet vererek, yöneticilik kariyerimi devam ettirdim.

Müzik branşımla ilgili dersleri verirken, yöneticilik kariyerimle ilgili danışmanlık veriyor, sertifika programı hazırlıyor, bu fırsatla memleketimize binlerce öğrenci yetiştirme gururunu yaşıyorum. Gönüllü insan ilişkileriyle kurduğum bu yüksek potansiyelimi partim ve memleketim yolun harcamaya istekliyim.” açıklamalarında bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.