TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Sönmez: “Ülkemizin asli gündemine dönme zamanı geldi”

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2023 18:05
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2023 18:05
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Sönmez:    “Ülkemizin asli gündemine  dönme zamanı geldi”

ADANA (İLKHABER) - Türkiye’nin gönüllülük esasıyla bir araya gelmiş en büyük bağımsız iş dünyası örgütü Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu’nun (TÜRKONFED) Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Sönmez, seçimlere ilişkin açıklamada bulundu. Sönmez, “Seçimi ikinci turda yüzde 52.16’lık bir oy ile kazanan 13. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı tebrik ediyorum” dedi.

TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Sönmez, Demokrasinin hayat damarı olan seçimlerde aktif ve etkin yurttaşlık hakkını kullanan vatandaşlara ve Cumhurbaşkanı adaylarına teşekkür ettiğini söyledi. TÜRKONFED olarak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunda kazanarak 13. Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan’ı tebrik ettiklerini söyleyen Sönmez, bundan sonraki süreçte ülkenin hızla asli gündemi olan ekonomiye dönmesi gerektiğini vurguladı. TÜRKONFED Başkanı Süleyman Sönmez şunları söyledi:

“Halkımızın iradesinin yüzde 85’lik bir katılımla sandığa yansıdığı bir demokrasi şölenini daha geride bıraktık. Tarihimizde ilk kez yaşadığımız iki turlu Cumhurbaşkanlığı seçim süreci, halkımızın olgunluğunu ve demokrasinin gücünü bir kez daha gösterdi. Demokrasinin hayat damarı olan seçimlerde aktif ve etkin yurttaşlık hakkını kullanan vatandaşlarımıza ve Cumhurbaşkanı adaylarına teşekkür ediyoruz. Seçim sonuçları ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olsun. Seçimi ikinci turda yüzde 52’lik bir oy ile kazanan 13. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı tebrik ediyor, hukukun üstünlüğü ve demokratik değerler ışığında ülkemizin kalkınması ve refahı için milletimizden aldığı bu temsil yetkisini en iyi şekilde kullanacağına inanıyoruz. 14 Mayıs’ta seçilen 28. Dönem Milletvekillerimize başarılar diliyor, her birinden tüm yetkilerini ülkemizin birliği, refahı, huzuru ve barışı için kullanmalarını bekliyoruz. Vakit, hayallerimizdeki kalkınmış Türkiye’ye odaklanmanın vaktidir. Ve ülkemizin hızla asli gündemi olan ekonomiye dönmesi gerekmektedir. ‘Yarının Türkiyesi’ni ve umudu inşa etmek için hepimize büyük sorumluluklar düşüyor. Biz de bu süreçte iş dünyası olarak her zaman olduğu gibi üzerimize düşen tüm görevleri yapmaya, çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.