TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türksat, Orta Doğu ve Kuzey Afrika'da iş birliklerini artırıyor

- Türksat Uydu Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Selman Demirel: - "CABSAT 2023 bu coğrafyanın kalbi diyebiliriz. Uydularımızın gücü ile bölgedeki iş birliklerimizi de büyük ölçüde artırdık"

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2023 12:08
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2023 15:05
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Türksat, Orta Doğu ve Kuzey Afrika'da iş birliklerini artırıyor

ANKARA (AA) - Türksat AŞ Uydu Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Selman Demirel, Orta Doğu ve Kuzey Afrika (MENA) bölgesinin en büyük uydu ve yayıncılık etkinliği CABSAT 2023’e katıldıklarını belirterek, "CABSAT 2023 bu coğrafyanın kalbi diyebiliriz. Bütün paydaşlarımız ve müşterilerimiz bu etkinlikte yerini aldı, uydularımızın gücü ile birlikte bölgedeki iş birliklerimizi de büyük ölçüde artırdık." ifadelerini kullandı.

Türksat'tan yapılan yazılı açıklamaya göre, Türksat AŞ, Dubai'de düzenlenen Orta Doğu'nun en büyük uydu hizmetleri ve yayıncılık organizasyonu "CABSAT 2023"e katıldı.

Türksat Uydu Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Selman Demirel, CABSAT 2023'ü, MENA bölgesi coğrafyasının "kalbi" olarak nitelendirerek, "Bütün paydaşlarımız ve müşterilerimiz bu etkinlikte yerini aldı, uydularımızın gücü ile birlikte bölgedeki iş birliklerimizi de büyük ölçüde artırdık." değerlendirmelerinde bulundu.

Demirel, Türksat olarak mevcut uydularıyla birçok coğrafyayı kapsayacak şekilde hizmet verebildiklerinin altını çizerek, "Yeni uydularımız Türksat 5A ve Türksat 5B ile de bölgedeki gücümüzü ve pazarlama faaliyetlerimizi artırmış bulunuyoruz. Özellikle Afrika ve MENA bölgesine Türksat 5B ile artık çok yüksek hızda data hizmeti de verebiliyoruz." ifadesini kullandı.

Türksat Uydu İş Geliştirme ve Pazarlama Direktörü Kazım Efendioğlu ise Türksat 5B uydusunun hizmete alınması ile beraber, Orta Doğu MENA bölgesindeki birçok ülkede internet ve data hizmeti verilebilmeye başlandığını vurgulayarak, “Bölgesel iş birliklerimiz bu kapsamda arttı. Aynı zamanda diğer uydularımız üzeninden de televizyon yayıncılığı için birçok firma ile işbirliklerini bu etkinlikte değerlendirmekteyiz." görüşünü aktardı.

Türksat AŞ, 16 Mayıs'ta başlayan ve 3 gün sürecek uydu hizmetleri ve yayıncılık organizasyonu "CABSAT 2023"te, Türksat'ın milli anten ailesi PeycON’un HidrON, TerrON, MicrON ve AerON antenlerini de görücüye çıkardı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.