TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Üretim

Yazının Giriş Tarihi: 03.03.2023 17:12
Yazının Güncellenme Tarihi: 03.03.2023 17:13

Kahramanmaraş’ta 6 Şubatta 9 saat arayla 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde,  depreminin 15. gününde ise Hatay 3 dakika arayla 6.4 ve 5.8 büyüklüklerinde iki deprem ile sarsıldı. Artçılar hâlâ devam ediyor. Can kaybımız 45 binin üzerinde oldu.. Ülke olarak büyük geçmiş olsun.

Çok değil, 2019 yılında Çin’de ortaya çıkan ve tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs pandemisi, ardından 2022 Rusya-Ukrayna savaşı, tüm bunların yanında etkisi bariz bir şekilde süren küresel iklim krizi, aşırı sıcaklar, seller, dolu vs..

Yani tüm dünya, insanlık olarak son yıllarda sıkıntılar peş peşe geliyor. Ülke olarak en son yaşadığımız deprem ise ayrı bir dert.. Ülke olarak sıkıntılıyız.. Ancak biz biri, beraberiz.. Bu sıkıntıları el birliğiyle aşacağız.

Hayat devam ediyor. Hayat devam ederken, bu sıkıntılı sürecimizde önemli olan bir konu da üretim. Hem de her alanda üretim. Sanayide, endüstride, tarımda vs.. her alanda.. Özellikle gıdada üretim çok önemli.. Ekonomimiz güçlü olmalı ki bu sıkıntılarımızı da rahat atlatalım..

Sonuçta sağlıklı yaşam için beslenme şart. Şuanda özellikle tarımda bahar mevsimi ile birlikte hummalı bir çalışma var. Çiftçilerimiz bağ-bahçelerinde, boş tarlasında ekime başladı, mevcut ürün için gübreleme, ilaçlamaya başladı. Bol ve bereketli bir sezon dileğiyle..

Üretiminizle deprem yaralarımızı saracak, refah seviyesini yükseltecek, güçlü olacağız. Ülke olarak tarımda önemli toprakları ve iklimiyle öne çıkıyoruz ve bunu iyi değerlendirmeliyiz.

Evet! Kötü bir dönemdeyiz ve bu dönemde üretmek çok önemli..

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.