TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uyuşturucu maddeler ele geçirildi

Adana’da narkotik suçlarla mücadele çalışmaları devam ediyor. Son olarak yapılan haftalık çalışmalarda çok miktarda uyuşturucu madde silah ve uyuşturucu madde tartmak için kullanılan hassas tartılar ele geçirildi.

Haber Giriş Tarihi: 13.12.2022 17:34
Haber Güncellenme Tarihi: 13.12.2022 17:34
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Uyuşturucu maddeler ele geçirildi

Ahmet Akdeniz

ADANA (İLKHABER)-Adana’da narkotik suçlarla mücadele çalışmaları devam ediyor. Son olarak yapılan haftalık çalışmalarda çok miktarda uyuşturucu madde silah ve uyuşturucu madde tartmak için kullanılan hassas tartılar ele geçirildi.

Adana’da yaptıkları başarılı çalışmalarla adından sıkça söz ettiren Adana İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 05 – 11 Aralık 2022  tarihleri arasında kent genelinde çalışmalar yapıldı. Toplam 188 olayda ekipler 220 şüpheliyi yakaladı. Yakalanan kişiler emniyetteki işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edildi. Adli mercilere çıkartılan 28 kişi tutuklandı.

 

Çalışmalarda bu hafta yine çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi. 18 bin 435 gr esrar, 3 bin 257 gr kokain, bin 364 adet sentetik ecza, 555 gr metamfetamin, 327 gr eroin, 304 gr sentetik kannabinoid, 271 adet ecstasy hap, 234 adet captagon, 1 kök kenevirin ele geçirildiği çalışmalarda ayrıca 10 adet ruhsatsız tabanca, 4 adet ruhsatsız tüfek yakalandı.

 

Çalışmaların aralıksız devam ettiği öğrenildi.

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.