TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uyuşturucu maddeler ve uyuşturucu yetiştirmesine yarayan düzenekler ele geçirildi

Adana’da narkotik suçlarla mücadele çalışmaları devam ediyor. Son olarak yapılan haftalık çalışmalarda çok miktarda uyuşturucu madde ile evlerinde uyuşturucu madde yetiştirmek için kurulan düzenekler yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 06.12.2022 18:58
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2022 18:58
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Uyuşturucu maddeler ve uyuşturucu yetiştirmesine yarayan düzenekler ele geçirildi

Mehmet Emin Akçay- Bayram BULUT

Özel Haber

 

ADANA (İLKHABER)-Adana’da narkotik suçlarla mücadele çalışmaları devam ediyor. Son olarak yapılan haftalık çalışmalarda çok miktarda uyuşturucu madde ile evlerinde uyuşturucu madde yetiştirmek için kurulan düzenekler yakalandı.

 

Adana’da yaptıkları başarılı çalışmalarla adından sıkça söz ettiren Adana İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından 28 Kasım – 04 Aralık 2022 tarihleri arasında kent genelinde çalışmalarını aralıksız sürdürdü. Toplam 181 olayda ekipler 202 şüpheliyi yakaladı. Yakalanan kişiler emniyetteki işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edildi. Adli mercilere çıkartılan 18 kişi tutuklandı.

 

DÜZENEKLER YAKALANDI

Çalışmalarda bu hafta yine çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.  Uyuşturucu maddelerin yanı sıra evlerinde uyuşturucu yetiştiren kişilerin kurdukları düzeneklerde ele geçirildi. Uyuşturucu yetiştirmek için kurulan düzeneklerin içerisinde ampuller ve pervanenin de yer alması dikkatlerden kaçmadı. Uyuşturucu yetiştirmek için çeşitli elektronik malzemelerinde kullanıldığı görüldü.

 

UYUŞTURUCU MADDELER ELE GEÇİRİLDİ

Çalışmalarda, 7 bin 450 gr esrar,  22 bin 34 gr esrar, 12 bin 402 adet sentetik ecza, 4 bin 290 gr metamfetamin, bin 173 gr sentetik kannabinoid, 238 adet captagon, 691 gr kokain, 152 gr eroin, 83 kök kenevir, 23 adet ecstasy hap ele geçirildi.  Ayrıca çalışmalarda 13 adet ruhsatsız tabanca, 6 adet ruhsatsız tüfek ile araba lastiği yakalandı.

 

Çalışmaların aralıksız devam ettiği öğrenildi.

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.