TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uyuşturucu tacirlerine 01 darbesi

Uyuşturucu kullanımı ve ticareti ile gece gündüz demeden mücadeleyi sürdüren Narkotik ekipleri, yakaladıkları uyuşturucu haplar ile kentin plakası olan “01” yazarak uyuşturucu tacirlerine mesaj verdi.

Haber Giriş Tarihi: 31.01.2023 17:45
Haber Güncellenme Tarihi: 31.01.2023 17:45
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Uyuşturucu tacirlerine 01 darbesi

Ahmet Akdeniz

Özel Haber

 

ADANA (İLKHABER)-Uyuşturucu kullanımı ve ticareti ile gece gündüz demeden mücadeleyi sürdüren Narkotik ekipleri, yakaladıkları uyuşturucu haplar ile kentin plakası olan “01” yazarak uyuşturucu tacirlerine mesaj verdi

 

Adana İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından kent genelinde yapılan çalışmalar aralıksız sürüyor. 23 Ocak - 29 Ocak 2023 tarihleri arasında yapılan çalışmalarda yine çok miktarda uyuşturucu madde ve silah ele geçirildi. Kent genelinde bir haftada toplam 157 çalışma yapan Narkotik ekipleri, 184 şüpheliye işlem yaptı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adli mercilere çıkartılan 19 kişi tutuklandı.

 

 Çalışmalarda çok miktarda uyuşturucu madde geçirildi. Uyuşturucu maddelerin yanı sıra uyuşturucu üretiminde kullanılan malzemelerde yakalandı. 43 bin 677 adet sentetik ecza, 2 bin 966 adet captagon, 2 bin 925 gram esrar, 762 gram metamfetamin, 118 gram eroin, 103 kök kenevir, 89 gram sentetik kannabinoid, 39 adet ecstasy, 2 gram kokainin ele geçirildiği çalışmalarda ayrıca çalışmalarda 4 adet ruhsatsız tabanca ile bir adet ruhsatsız tüfek yakalandı.

 

Uyuşturucu kullanımı ve ticareti ile mücadelelerini aralıksız sürdüren ekiplerin çalışmaları devam ediyor.

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.