TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Demirtaş'tan 15 Temmuz şehitlerinin kabirlerine ziyaret  

Vali Mahmut Demirtaş, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” etkinlikleri kapsamında, hain darbe girişimi sırasında Ankara’daki Gölbaşı Özel Harekât Daire Başkanlığına yapılan saldırıda şehit olan ikiz polis memurları Ahmet Oruç, Mehmet Oruç ve Yunus Uğur ile İstanbul 66. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı Kışlasında darbecilere müdahale esnasında şehit olan P. Uzm. Çvş. Halit Yaşar Mine’nin mezarlarını ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 14.07.2019 19:06
Haber Güncellenme Tarihi: 14.07.2019 19:06
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Vali Demirtaş'tan 15 Temmuz  şehitlerinin kabirlerine ziyaret  

ADANA (İLKHABER) - Vali Mahmut Demirtaş, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” etkinlikleri kapsamında, hain darbe girişimi sırasında Ankara’daki Gölbaşı Özel Harekât Daire Başkanlığına yapılan saldırıda şehit olan ikiz polis memurları Ahmet Oruç, Mehmet Oruç ve Yunus Uğur ile İstanbul 66. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı Kışlasında darbecilere müdahale esnasında şehit olan P. Uzm. Çvş. Halit Yaşar Mine’nin mezarlarını ziyaret etti.

ŞEHİT AİLELERİ DE KATILDI, DUYGULU ANLAR YAŞANDI

Vali Mahmut Demirtaş’ın şehit kabirlerini ziyaretine, Adana Milletvekilleri Abdullah Doğru, Ahmet Zenbilci, Ayhan Barut, Orhan Sümer, 10. Tanker Üs Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral İsmail Günaydın, Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tümay, Vali Yardımcısı Huriye Küpeli Kan, Seyhan Kaymakam Vekili Mustafa Yavuz, Yüreğir Kaymakamı Oğuzhan Bingöl, İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş ve şehitlerin aileleri ile yakınları katıldı. Vali Demirtaş, protokol üyeleri ve şehit ailelerinin katılımıyla gerçekleşen mezarlık ziyaretlerinde hayli duygulu anlar yaşandı.

ŞEHİTLERİN RUHLARINA DUALAR OKUNDU, KABİRLERİNE ÇİÇEKLER BIRAKILDI

Ali Hocalı, Asri ve Buruk Mezarlıklarındaki kabirleri başında şehitlerin ruhlarına dualar edip Allah’tan rahmet dileyen Vali Demirtaş, tek tek sarıldığı şehit aileleri ve yakınlarına da bir kez daha başsağlığı ve sabır temennisinde bulundu. Şehit mezarlıklarını ziyaretinde, ülkenin ve milletin geleceğini karartmayı amaçlayan hain darbe girişimini bir kez daha nefretle kınayan Vali Mahmut Demirtaş, daima saygı ve şükranla anacaklarını belirttiği tüm şehitlerin aileleri ile yakınlarının her zaman yanlarında olacaklarını ifade etti.

Şehitlerin mezarlarına çiçekler bırakan Vali Demirtaş’ın kabir ziyaretleri, şehitlerin ruhlarına dualar edilmesiyle son buldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.