TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Elban muhtarlarla bir araya geldi

Vali Dr. Süleyman Elban, mahallelerin genel durumunu değerlendirmek üzere Seyhan ilçesinde görev yapan muhtarlarla bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 02.09.2022 17:46
Haber Güncellenme Tarihi: 02.09.2022 17:46
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Vali Elban muhtarlarla bir araya geldi

ADANA (İLKHABER) - Vali Dr. Süleyman Elban, mahallelerin genel durumunu değerlendirmek üzere Seyhan ilçesinde görev yapan muhtarlarla bir araya geldi.

Beşocak Muhtarı Hasan Can’ın yanı sıra; Gülbahçesi Mahalle Muhtarı Abdulgani Önen, Hürriyet Mahallesi Muhtarı Hıdır Koluman, Alidede Mahalle Muhtarı Cemal Gümüşdamla, Mestanzade Mahalle Muhtarı Abdullah Attar, Şehitduran Mahalle Muhtarı Yusuf Toprak , Yenibey Mahalle Muhtarı İsmail Tilhe, Bey Mahallesi Muhtarı Şahin Özbingül, Sucuzade Mahalle Muhtarı Nihat Akyıldız, Barbaros Mahalle Muhtarı Abdulbaki Aybay, Havuzlubahçe Mahalle Muhtarı Vahit Sakallı, Sarıyakup Mahalle Muhtarı Hüseyin Güler ile Türkocağı Mahalle Muhtarı Osman Kaya’nın katıldığı toplantıda Vali Elban, muhtarlardan mahallelerinin genel durumu ve ihtiyaçları hakkında bilgi aldı.

Gerçekleştirdiği ziyaret sırasında yaptığı değerlendirmede muhtarların kamu hizmetlerini vatandaşlarla buluşturmada etkin bir rol oynadıklarını ve vatandaşla devlet arasındaki iletişimi sağlamak bakımından önemli bir görevi üstlendiklerini belirten Vali Elban, muhtarlarla bir araya gelmekten memnuniyet duyduğunu ifade etti. Muhtarlarla bir araya gelmeleri vesilesiyle kent genelindeki mahallelerde ikamet eden vatandaşların istek, ihtiyaç ve sorunlarını yerinde tespit ettiklerini kaydeden Vali Elban, muhtarlara özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Seyhan Kaymakamı Mustafa Yavuz’un da hazır bulunduğu ziyaret yapılan değerlendirmelerin ardından sonlandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.