TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Elban’a 5 Haziran Dünya Çevre Günü Ziyareti

5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Halit Ergin ve beraberindeki heyet, Vali Dr. Süleyman Elban’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2023 15:49
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2023 15:49
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Vali Elban’a 5 Haziran Dünya Çevre Günü Ziyareti

ADANA (İLKHABER)-  5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Halit Ergin ve beraberindeki heyet, Vali Dr. Süleyman Elban’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Temiz Deniz, Temiz Dünya” temalı ziyarette Vali Elban, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Halit Ergin’den bu yılın kutlama programı hakkında bilgi aldı.

Ziyarette konuşan Vali Elban, çevre konusunda farkındalığın arttırılması gerektiğine dikkat çekti.

Yarınlara bırakılacak en değerli mirasın yaşanabilir, temiz bir dünya olduğunu belirten Vali Elban, “Geleceği korumak çevreyi korumakla başlar. Bizler çocuklarımıza sağlıklı bir tabiat bırakmakla sorumluyuz. Bu sorumluluğumuz doğrultusunda çevre kirliğinin önlenmesi, denizlerin korunması için kalıcı adımlar atılması büyük önem arz etmektedir.” dedi.

Çevre konusunda toplumun tüm kesiminin hatta tüm insanlığın aynı hassas tutum içerisinde olması gerektiğini söyleyen Vali Elban, “Birleşmiş Milletlerce ilan edilen 5 Haziran Dünya Çevre Günü, tüm dünya insanlarında çevre bilincinin geliştirilmesini, bu konuda farkındalık oluşturulmasını sağlayan anlamlı bir gündür. Bu vesileyle 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nü kutluyor; daha sağlıklı daha yeşil bir dünya temenni ediyorum.” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.