TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vefa Caddesi Köprüsü açıldı

Büyükşehir yeni hizmetleri Adanalılarla buluşturmaya aralıksız devam ediyor

Haber Giriş Tarihi: 25.01.2023 17:52
Haber Güncellenme Tarihi: 25.01.2023 17:52
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Vefa Caddesi Köprüsü açıldı

ADANA(İLKHABER)-Başkan Zeydan Karalar; “Zor şartlara rağmen büyük hizmetler yaptık, önümüzdeki süreçte daha fazla hizmeti hemşehrilerimizle buluşturmaya kararlıyız,”

Adana Büyükşehir Belediyesi’nce yapılan; Fevzipaşa ve Aydınlar mahalleleri ile Öğretmenler Bulvarı’nı birbirine bağlayan Vefa Caddesi Köprüsü’nün açılışı gerçekleştirildi.

Açılışa Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, siyasiler, muhtarlar ve bölge sakinleri katıldı.

ALT GEÇİT VE ÜST GEÇİT DE YAPILACAK

Törende konuşan Başkan Zeydan Karalar, uzun yıllardır gerçekleştirilmemiş önemli bir hizmeti hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Başkan Zeydan Karalar, “Öğretmenler Bulvarı ile Aliya İzzet Begoviç Bulvarı’nın kesiştiği noktaya alt geçit, D-400’den  aynı noktaya gelenler için de üst geçit yapılacak. Böylece bölgede trafiği rahatlatmayı planlıyoruz. Biz halkımızın parasını güzel işler için kullanıyoruz. Böyle yapmazsak Adana Büyükşehir Belediyesi’ni çok kötü bir durumdan bugünlere getiremezdik” dedi.

Kentin problemlerini çok iyi bildiklerini, gece gündüz, durmadan çalıştıklarını ifade eden Başkan Zeydan Karalar, 40-50 yıldır devam eden problemlerin tamamını bir anda ortadan kaldırmanın zor olduğunu ancak mesai mefhumu gözetmeksiniz çaba göstermeye, hizmetleri art arda halkla buluşturmaya devam ettiklerini anlattı.

GELDİĞİMİZ DURUM ADETA MUCİZE

Borç batağında devraldıkları belediyeyi, devasa hizmetleri borçlanmadan yapabilecek hale getirdiklerini kaydeden Başkan Zeydan Karalar, “Şu anda Adana’yı şantiyeye çevirmiş durumdayız. Önemli yollar yol yapıyoruz, 81 otobüs, 160’a yakın iş makinesi aldık, çalışanlarımızın ücretlerini zamanında ödüyoruz. Bunların tamamını bir kuruş borçlanmadan yaptık, yapıyoruz. Belediyeyi aldığımız halden bugünkü hale getirmek adeta bir mucizedir. Adana’nın problemlerinin tamamını biliyorum. Problemlerin nasıl çözüleceğini de biliyorum. Önemli ölçüde çözdüğümüz problemler var, çözeceğimiz problemler de mevcut. Adana’nın gerçek potansiyelini; turizm, gastronomi, tarih de dahil ortaya çıkarmak için çalışmalar yaptık ve tüm bunları sürdürüyoruz. Geçmişle kıyasladığımızda medyada bugün Adana’nın güzellikleri ve olumlu yönleri konuşuluyor” diye konuştu.

Yeni hizmetlerin yolda olduğu müjdesini veren Başkan Zeydan Karalar, katılımcılarla birlikte Vefa Köprüsü’nün açılışını yaptı.

Muhtarlar ve bölge sakinleri, Başkan Zeydan Karalar’a hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.