TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye videolu cevap

Galatasaray Kulübü, Fenerbahçe'nin yaptığı açıklama sonrası bir paylaşım yaptı.

Galatasaray, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Fenerbahçe'ya yanıt verdi.

Son gelişme olarak Fenerbahçe, ezeli rakipleri Galatasaray'ın başkanı Dursun Özbek hakkında suç duyurusunda bulunulduğunu duyurdu.

FENERBAHÇE: "SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDUK"

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada; "Galatasaray Spor Kulübü Başkanı'nın, 27.02.2024 ve 06.11.2023 tarihlerinde yaptığı toplumu kin ve düşmanlığa teşvik edici nitelikteki açıklamaları kamuoyunun malumudur. İlgili şahıs hakkında İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunulduğunu kamuoyunun bilgisine sunarız." denildi.

Aziz Yıldırım, Dursun Özbek'e sert cevap verdi: "Alçaklıktır, şerefsizliktir"

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in son açıklamalarına sert bir yanıt verdi. Yıldırım, yazılı bir metinle cevap verirken, şu ifadeleri kullandı:

"Fenerbahçe camiası, Dursun Özbek ve benzerleri korkup, sinerken, onların suyuna giderken FETÖ’ye savaş açmış ve kazanmış bir camiadır. O gün FETÖ’nün değirmenine su taşıyanlar malumdur. Bunlar arasında Galatasaray’ın eski başkanları ve mensupları da vardır. FETÖ’ye karşı verilen mücadelede ortada olmayan bu kişiler benim nazarımda FETÖ yandaşıdır."

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in bugünkü açıklamalarını hatırlatan Yıldırım, şunları ekledi:

"Dursun Özbek’in bilinçsizce yapmış olduğu hadsiz açıklamaları tam da FETÖ’nün amacına hizmet etmektedir. FETÖ seviciliği ile sportif rekabette avantaj elde etmek alçaklıktır, şerefsizliktir. Bugün her kim FETÖ seviciliği yapıyorsa alçaktır, şerefsizdir."

Yıldırım ayrıca, "Başkanlık görevimin sona ermesi sonrasında da bu karanlık yapı ile mücadelem bitmemiştir. Halen de sürmektedir. Dursun Özbek ve benzerleri bizlerin Türk Futbolu adına vermekte olduğumuz bu mücadelenin neresindedir?" ifadeleriyle açıklamalarını tamamladı.

Oluşturulma Tarihi: 28 Şubat 2024, Çarşamba 18:01
Güncellenme Tarihi: 28 Şubat 2024, Çarşamba 18:01
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
DİĞER İÇERİKLER
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.