TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yapılan çalışmalar değerlendirildi

Güney Adana Kalkınma Programı kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü ile İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ve gerçekleştirilmesi planlanan çalışmalarda kaydedilen aşamalar Adana Valisi Mahmut Demirtaş başkanlığında gerçekleştirilen toplantıyla değerlendirildi.

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2019 18:03
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2019 18:03
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Yapılan çalışmalar değerlendirildi

ADANA (İLKHABER)-Güney Adana Kalkınma Programı kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü ile İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ve gerçekleştirilmesi planlanan çalışmalarda kaydedilen aşamalar Adana Valisi Mahmut Demirtaş başkanlığında gerçekleştirilen toplantıyla değerlendirildi.

Valilik toplantı salonunda düzenlenen toplantıya Vali Demirtaş’ın yanı sıra; Seyhan Kaymakam Vekili Mustafa Yavuz, İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, İl Tarım ve Orman Müdürü Muhammet Ali Tekin, İl Sanayi ve Teknoloji Müdürü Remzi Özdoğan ile ilgili yetkililer katıldı.

Toplantı sırasında Vali Demirtaş’a, İl Emniyet Müdürlüğü ile İl Tarım ve Orman Müdürlüğü personeli tarafından gerçekleştirilen sunumlarla yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verildi.

Vali Demirtaş; program kapsamında, Güney Adana’da gerçekleştirilen çalışmalarla bölgenin birçok açıdan gelişmesini hedeflediklerini belirterek projelerde emeği geçen herkese teşekkür edip çalışmaları sürdüreceklerini ifade etti

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.