SON DAKİKA
Hava Durumu

 Adana Barosu Danıştay'a başvurdu

Adana Barosu Kadın Hakları Merkezi Koordinatörlüğü, İstanbul Sözleşmesi'nden çekilmesi kararının iptali için Danıştay'a başvurdu.

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2021 21:31
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2021 21:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.ilkhaber-gazetesi.com
 Adana Barosu Danıştay'a başvurdu

Bayram BULUT

ADANA (İLKHABER) - Adana Barosu Kadın Hakları Merkezi Koordinatörlüğü, İstanbul Sözleşmesi'nden çekilmesi kararının iptali için Danıştay'a başvurdu.

Adana Barosu Kadın Hakları Merkezi Koordinatörlüğü,  İstanbul Sözleşmesi'nden çekilmesi kararının iptali için Danıştay'a başvuru yaptı. Adana Barosu üyeleri, Adana Adliyesi'ne gelerek, Danıştay'a sunulmak üzere "Anayasa aykırılık ve yürütmenin durdurulmasını" içeren başvuru dilekçesini yetkililer verdi.

Başvuru sonrası avukatlar, Adana Adliyesi Taş Binası önünde basına bilgilendirmede bulundu. Adana Barosu Kadın Hakları Merkezi Koordinatörü  Sinem Tanrısınatapan Keskin, İstanbul Sözleşmesi'nden çekilmesi kararının iptali için Danıştay'a başvuru yaptıklarını söyledi.  Keskin, kararın iptali için mücadele edeceklerini vurguladı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.