TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BİM ile Ramazan Hediye Kart ve BİMPARA Kolaylığı!

Ramazan ayı yaklaşıyor ve bereketli sofralar kurulmaya hazırlanıyor. İşte bu özel zamanlarda, BİM'in sunduğu Hediye Kart ve BİMPARA uygulamasıyla Ramazan coşkusunu artırabilirsiniz.BİM, Hediye Kart ve BİMPARA ile on bir ayın sultanı Ramazan ayında iftar ve sahur sofralarının bereketini artıracak. 

Haber Giriş Tarihi: 22.02.2024 10:43
Haber Güncellenme Tarihi: 22.02.2024 10:47
Kaynak: Haber Merkezi
BİM ile Ramazan Hediye Kart ve BİMPARA Kolaylığı!

BİM'in Hediye Kart'ı, Ramazan ayında iftar ve sahur sofralarınızı bereketlendirmek için mükemmel bir seçenek. Bu yüklenebilir kartlar, tüm BİM mağazalarında geçerli olup istenilen miktarda bakiye yüklemesi yapılabilir. Kurumsal ya da bireysel müşteriler, sevdiklerine, çalışanlarına, müşterilere veya ihtiyaç sahiplerine bu kartları hediye edebilirler.

BİMPARA ile Paylaşımın Kolay Yolu:

Ramazan ayında bereketi paylaşmak isteyenler için BİMPARA uygulaması büyük bir kolaylık sağlıyor. 

Tek seferde en az 50 TL ve en fazla 10.000 TL olmak üzere istenilen tutarda BİMPARA gönderilebiliyor. Temassız ödeme ve transfer uygulaması BİMPARA sayesinde kredi kartı veya nakit paraya ihtiyaç duymadan cep telefonundan QR kod veya ödeme kodu ile işlemler yapılabiliyor. 

BİMPARA Kullanımı Çok Kolay:

BİMPARA uygulamasını indirip kullanmak oldukça basit. Android veya IOS mağazalarından indirildikten sonra, giriş yapmak için telefon numarası yazılır ve gelen doğrulama koduyla hesap aktive edilir. Ardından, gönderilecek tutar belirlenerek kolayca para transferi gerçekleştirilebilir.

Ramazan Lezzetleri BİM Mağazalarında:

Ramazan sofralarının vazgeçilmez lezzetleri, BİM mağazalarında uygun fiyatlarla sunuluyor. Hurma çeşitlerinin yanı sıra güllaç, kadayıf, revani, şekerpare ve daha fazlası, Türkiye'nin dört bir yanındaki BİM mağazalarında sizleri bekliyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.