TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fatih Terim'in annesi Nuriye Terim sol yolculuğuna uğurlandı

Fatih Terim'in annesi Nuriye Terim düzenlenen törenle toprağa verildi.

Haber Giriş Tarihi: 26.11.2022 18:19
Haber Güncellenme Tarihi: 26.11.2022 18:19
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Fatih Terim'in annesi Nuriye Terim sol yolculuğuna uğurlandı

Serhat ŞANLI

ADANA (İLKHABER) – Fatih Terim'in annesi Nuriye Terim düzenlenen törenle toprağa verildi. Dün öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Adana Asri Mezarlığı'nda toprağa verilen Nuriye Terim'in cenaze törenine başta Galatasaray camiası olmak üzere futbol ve siyaset dünyasından birçok isim katıldı.

Bir süredir rahatsızlığı bulunan ve önceki gün hayatını kaybeden Fatih Terim'in annesi Nuriye Terim, Adana’da toprağa verildi. Nuriye Terim'in naaşı, Adana Asri Mezarlığı'nda kılınan öğle namazını müteakip eşi Talat Terim'in yanına defnedildi. Cenazede Galatasaray camiasıyla birlikte spor ve siyaset dünyasından birçok isim Fatih Terim'i yalnız bırakmadı.

ÖMER ÇELİK, MONTELLA, EMRE BELÖZOĞLU, OKAN BURUK, BELHANDA, DURSUN ÖZBEK

Cenazeye spor ve siyaset camiasından birçok isim katıldı. TFF Milli Takımlardan Sorumlu Yöneticisi Hamit Altıntop, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Galatasaray Sportif A.Ş Başkan Vekili Erden Timur, GSYİAD Başkanı İbrahim Hatipoğlu, GSYİAD Yönetim Kurulu ve üyeleri, Adana Valisi Dr. Süleyman Elban, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik ile Terim'in eski öğrencisi ve şuan Adana Demirspor’da forma giyen Younes Belhanda, Emre Akbaba, Gökhan Töre, Adana Demirspor Sportif Direktör Gökhan Göktürk, eski futbolculardan Arda Turan, Necati Ateş, Hasan Şaş, Ümit Davala gibi isimler de zor gününde Fatih Terim ve ailesini yalnız bırakmadı..

TFF'DEN TAZİYE MESAJI

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Fatih Terim’in vefat eden annesi Nuriye Terim için taziye mesajı yayınladı, TFF’nin yayınladığı mesaj şöyle, “A Millî Takımımızda 3 dönem Teknik Direktörlük ve Türkiye Futbol Direktörlüğü görevlerini başarıyla gerçekleştirmiş Sayın Fatih Terim'in annesi Nuriye Terim'in vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Merhume Nuriye Terim'e Allah'tan rahmet; Sayın Fatih Terim, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.”

ADANA DEMİRSPOR’DAN TAZİYE

Adana Demirspor da Fatih Terim’in vefat eden annesi Nuriye Terim için sosyal medya hesaplarından taziye mesajı yayınlandı. Mavi-lacivertliler, “Fatih Terim'in değerli annesi Nuriye Terim'in hayatını kaybettiği haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Merhumeye Allah'tan rahmet, Fatih Terim'e, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.” Mesajını paylaştı.

GALATASARAY'IN TAZİYE MESAJI

Galatasaray Kulübü, sosyal medya hesaplarından, “Efsanemiz Fatih Terim'in kıymetli annesi Nuriye Terim'in hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrendik. Merhume Nuriye Terim'e Allah'tan rahmet; kederli Terim Ailesi'nin tüm mensuplarına, yakınlarına, sevenlerine başsağlığı ve sabırlar dileriz.” Mesajını paylaştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.